Skocz do zawartości

Życie po SWL

Winston

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za input.

Moja pierwsza myśl była, żeby nie przejmować się i robić swoje. Mam nadzieję, że wpływ SWLa nie był na tyle duży, że jego całkowite odłączenie spowoduje reakcję filtrową/banową ze strony Google.

Ja bym sie bardziej zainteresowal jak storna byla potraktowana SWL;em

(jakim, ile punktow, ile fraz, ile czasu) i na tej podstawie ew. probowal cos dalej robic.

Nie wiem ile przyłożono punktów. Pozycjonowano na dwie frazy (w tym druga była aliasem pierwszej bez polskich znaków diakrytycznych). Czas - kilka miesięcy (najprawdopodobniej 3-6). Nie znam też WSLa z jakiego korzystano. Jeśli ktoś poznaje je po stopkach to wyglądał tak jak tu albo tu. W wyniku działania SWLa Yahoo zaindeksował 1500 BL. Ktoś obeznany może ocenić potencjał takiego dopalenia? (podejrzewam że "lekki" albo "średnio-lekki", ale to tylko na podstawie liczby BL i faktu nieosiągnięcia zbyt ciekawych pozycji przez poprzedniego pozycjonera)

Pz,

W.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności