Skocz do zawartości

[sprzedam] LAN eXpert - zaplecze pozycjonerskie 500 stron

dulas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Tak jak w temacie mam do sprzedania 500 stron !!

Oferowane przeze mnie zaplecze pozycjonerskie to zbiór stron o określonej przez Państwa tematyce. Oferuję przygotowanie dla Państwa orginalnego zaplecza pozycjonerskiego składającego się z orginalnej i niepowtarzanej treści zawartej na stronach zaplecza.

Gwarantuję również orginalny i niepowtarzalny layout(szablon - kod strony oraz jej szatę graficzną) stron czyli jedyna w swym rodzaju treść stron zaplecza i jego oprawa, przygotowane przeze mnie wyłącznie w celu utworzenia dla Państwa zakupionego zaplecza.

Strony te mogą być użyte jako zaplecze stawiane na różnych serwerach dla wprawionych już pozycjonerów jak również nadają się pod systemy wymiany linków - gdzie można postawić je na jednym serwerze!!

Jest to okazja możliwość sprzedaży w Pakietach po 100szt czekam na oferty kupna

Jakub Rogala

biuro@lan-expert.pl

www.lan-expert.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności