Skocz do zawartości

[Wykonam] Stronę WWW!

Tanie-www

Rekomendowane odpowiedzi

- Pseudo: NX

- Kraj: Polska

- Województwo: Dolnośląskie

- Miasto: Wałbrzych

- Preferowana Dziedzina: Tworzenie stron WWW, grafika

- Staż: Od 2004r

Kim jestem?

Jestem młodym człowiekiem, którego od zawsze interesowała informatyka i grafika. Pierwszą samodzielnie stworzoną stronę WWW wykonałem w wieku 14lat. Co prawda nikomu oprócz mnie ona się nie podobała, ale z czasem doszedłem do wprawy. Aż do dzisiejszego dnia wciąż z pasją tworzę projekty graficznę i koduję je... Moją wenę czerpię praktycznie ze wszystkiego, od porannej kawy, poprzez piękne chwile z dziewczyną aż po sny...

Dane kontaktowe:

GG: 3620025

TEL: 0 692 533 683

Email:nx1991@gmail.com

Lub poprzez formularz w dziale kontakt: KONTAKT

TANIE-WWW.net oferuje:

Projekty WWW

Tworzę unikalne projekty graficzne stron internetowych w jednym z najlepszych programów na świecie (Adobe Photoshop), dzięki czemu mogą Państwo zobaczyć i zatwierdzić szate graficzną strony.

Pisanie WWW

Piszę kod HTML (jest to najbardziej czasochłonny etap w tworzeniu stron). Dla lepszego efektu, szybszej pracy i jakości korzystam również z języka skryptowego - PHP.

Instalacje skryptów

Instaluję wszystkie najpopularniejsze skrypty CMS'y, fora, blogi itp. Polecam takie skrypty jak (darmowe): phpBB, phpBB by przemo, Joomla, Extreme Fusion, Mambo, PHP Fusion.

Grafika

Tworzę również różnego rodzaju grafike. Bannery, buttony, loga, wizytówki, animacje, plakaty itp. Nasza grafika jest starannie wykonywana aby odbiorca był jak najbardziej zadowolony.

Administracja

Administruję strony WWW, poprzez dodawanie fotek tekstu itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności