Skocz do zawartości

Kontakt w katalogach

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

Też macie takie kwiatki, że ktoś trafia na wpis u was w katalogu, i następnie kontaktuje się z wami poprzez zakładkę "Kontakt" myśląc, że w ten sposób kontaktuje się z firmą/osobą która dokonała wpisu?

Z dzisiaj z googi.pl:

Witam !

W xxxxxx posiadam wierzytelność o wartości ok. 10 tys. zł wynikającą z prawomocnego tytułu wykonawczego. Dlużnik posiada mieszkanie własnościowe.

Zlecę windykację.

Z poażaniem

xxxxxxx

nie mówiąc już, że jakiś czas temu miałem kilka telefonów dziennie, z powodu podania w katalogu firm nr. tel, ludzie myśleli, że dzwonią do firm ogłaszających się w katalogu, a nie do jego administracji ...

:dirol:

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

normalka - dlatego i przede wszystkim dlatego nie podaję nru telefonu oraz kto jest (firma/osoba) włascicielem danego katalogu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

kiedy to i tak nei pomoże

mam mnostwo zapytan o agencje reklamowe i hostessy - zdjec Pań nie wkleje .. żonie tez nie pokazuje :) ale jest na co popatrzec :):D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

heheh ^^

ja się jeszcze z czymś takim nie spotkałem :) jak na razie tylko pytania o wpisy, przeklinania za usunięcia i propozycje kategorii :]

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

u mnie bardzo często przez formularz przychodziły takie zapytania.

Ale skończyły się jak zmieniłem nazwę zakładki Kontakt na Współpraca, a pod formularzem dopisałem że służy on wyłącznie do kontaktu z administracją katalogu.

• 2 miesiące temu...
jak sformatowac system vista ???
jestem zainteresowana sauną infrared:

- typ AWM 110

- typ AWE 120

prosze o podanie ceny brutto, czy z montażem czy bez, termin realizacji oraz

adres w Tychach jestem z okolic Wadowic

Moje dziecko ma 3 miesiące i chapie, czy jest coś nie tak .?
Proszę o pomiar mebli pod zabudowę do kuchni-Katowice Centrum.

Chyba faktycznie trzeba zmienić standardowe teksty w langu... ;]

kiedy to i tak nei pomoże

mam mnostwo zapytan o agencje reklamowe i hostessy - zdjec Pań nie wkleje .. żonie tez nie pokazuje ;) ale jest na co popatrzec :D:D

samolub :P

no ja jeszcze nie dostałem takim wiadomości, jak dostaje to pretensje, że odrzuciłem stronę :)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności