Skocz do zawartości

BLOG - szukam wtyczek - skryptów

jarmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Zaistniała następująca potrzeba:

Chciałbym stworzyć blog w którym umieszczać będę zdjęcia i PRZEDE WSZYSTKIM filmy.

Najchętniej zrobiłbym to na wordpressie, jednak nie mogę znaleźć 2 niezbędnie potrzebnych mi wtyczek, pluginów:

- Niektóre artykuły będą tylko dla widzów 18+ i musi być alert przy wchodzeniu na takie wątki.

- Przed rozpoczęciem każdego filmu ma pojawiać się 10 sek. reklama - tak jak na niektórych portalach - ważne jest żebym mógł ją wgrywać i podmieniać jednorazowo dla wszystkich dostępnych filmów.

Jeśli znacie takie wtyczki do wordprssa będę bardzo wdzięczny za informacje - mogą to być także inne skrypty lub systemy blogowe!

Z góry dzięki za pomoc!

Znacie w takim razie jakieś tego typu skrypty?

Chciałbym to jak najbardziej ekonomicznie i prosto zrobić...

Nie chodzi o cenzurę tylko potwierdzenie wieku widza!

Do Joomli nie niestem przekonany, ale jak nic innego się nie znajdzie to i to zrobię... może jakieś klony wordpressa lub coś w tym stylu? chodzi o prostą instalację i ogsługę - nic skomplikowanego.

Czy ja wiem czy ciężko? Wystarczy w danym poście zrobić js alert i już. Co do reklam - niestety nie znam niczego takiego.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

<script LANGUAGE="JavaScript">
<!--
//modified by Coffeecup.com
function Info()
{if (!confirm("Masz 18 kliknij <OK>, . Jeśli nie masz kliknij <Anuluj>"))
history.go(-1);return " "}
document.writeln(Info())
<!--End-->
</script>
Może to cos da.
Albo to <script LANGUAGE="JavaScript">
<!--- Hide script from old browsers.
alert("Witam na mojej stronie!!")
// End the hiding here. -->
</SCRIPT>

To jakbyś chciał alerta w js, ale takich rozwiązań się nie stosuje juz raczej.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Dzięki serdecznie, ale ciągle są to albo kiepskie rozwiązania(stare) albo półśrodki - szukam czegoś wyglądającego choć chyba się tymczasowo skończy na tym co przesłaliście bo nigdzie nie mogę trafić na cośtakiego.

Jestem gotów zapłacić za takie rozwiązanie - z założenia ma to zarabiać kasę, więc nie ma problemu żeby ktoś również na tym zarobił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności