Skocz do zawartości

Koncert ukazujący totalną głupotę.

Dominik23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie porównuj debila ulicznego z artystą.

Polaczkowi przewróciło się w pustej główce do sukcesu i innych używek.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Nie ma się co dziwić. Człowiek, który głównie zajmuje się bluźnieniem na lewo i prawo i narzekaniem na biedę. Dla którego "Szacunek ludzi ulicy" jest jedną z największych wartości nie ma zbyt wiele ogłady. Bo i po co mu? Ma się sprzedawać, a większość jego 15stoletnich fanów będzie mu biło brawo. ;-)

Są artyści oraz "artyści". O ile nie mam nic do rapu, bo lubię sobie włączyć takiego Dr. dre, eazy-e czy de la soul, n.w.a gdzie też zapewne nie było kolorowo (poza de la soul raczej) - sami czasem mówią o różnych przestępstwach, to jednak są kilka klas wyżej od przeciętnego polskiego mordo-wydzieracza.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Nie porównuj debila ulicznego z artystą.

Chodziło mi o ukazanie kontrastu zachowań.

Koncerty Wejder (zespołu znanego na całym globie) mają problemy w Polsce z pozwoleniami, a taki „artysta” który linczuje 15-latka dostaje je bez problemu - Polska.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Najdziwniejsze są komentarze Skiby i innych "artystów" którzy twierdzą, że to tak na prawdę wina młodego, bo przychodzą pokemony i im się "źle gra" na koncertach. Ciekawe, że w tym zawodzie ma się lekko pracować, dużo zarabiać i nic nie robić, etc. Chyba tym tak zwanym "artystom" w d*ach się już kompletnie poprzewracało i utracili kontakt z rzeczywistością.

Sorry ale 30 letni sterydziaż nie może sobie poradzić z gimnazjalistą inaczej niż namawiając tłum do linczu a człowiek po studiach twierdzi, że to wina gimnazjalisty bo jego koledze po fachu "źle się pracowało". No po prostu mentalność idioty albo nawet nie idioty tylko małpy. Jak się nie nadają do prowadzenia koncertów dla ludzi (w dodatku młodych i w dużej mierze pewnie głupich) - to niech śpiewają w ZOO.

Z resztą o czym śpiewa biedny Peja pokrzywdzony przez 15 latka, nic tylko "je*ać policję", "j*ać konfidentów", etc. Skoro on biedny i urażony może spuścić łomot młodemu za "faka" to dla równowagi... :Dhttps://odsiebie.com/pokaz/1655172---f9b1.html

slawek22: dzięki, ta piosenka zdecydowanie mnie wprawiła w znakomity nastrój. :D Pozazdrościł chyba niektórym zespołom punkowym, które potrafią sobie pobluźnić tylko i wyłącznie dla jaj (szczególnie mogę polecić Fort BS - Piosenka ostrzegawcza) i wziął to sobie do serca.

Trochę mnie tylko martwi, że tak wiele nie tylko młodych ludzi tak strasznie uskutecznia "filozofię" JP (ciekawe po kogo zadzwonią, jak im ktoś ukradnie ekstra bluzę z takowym napisem).

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Trochę mnie tylko martwi, że tak wiele nie tylko młodych ludzi tak strasznie uskutecznia "filozofię" JP

Ja tam wolę wyznawać filozofię JP, niż filozofię Adolfa Hitlera nawołując ludzi do nienawiści i walki.

Widać Łódź słynie nie tylko z najdroższych regionalistek w Polsce (80PLN), ale i z głupoty.

Zróbmy off-top bo ten "artysta" zyska jeszcze większą sławę.

Osobiście Peja jest u mnie spalony.

ehh... załamka normalnie. Ale niestety czego można się spodziewać po artystach w których samym przekazie jest tak bezpośredni przekaz przemocy, nienawiści itd. :/

Jeszcze tylko brakuje by nawoływali do tego by ludzie wyszli na ulice podpalali samochody i rabowali sklepy.

Ja osobiście chodzę na koncerty rockowe, szczególnie lubię KULT, pomijając ze oni na swoich specjalnych trasach koncertowych mają własną ochronę, która ŁAPIE po tym płynięciu na rękach publiczności gdy się zbliża do barierek. To raz się spotkałem z sytuacją gdy byłem na koncercie na bodajże dni jaworzna - gdzie ochrona była jakaś miejska i nie dość, że nie łapała ludzi którzy "donoszeni" do barierek następnie spadali na ziemię - to potem im jeszcze ręce wykręcali i wyprowadzali na bok. Wtedy Kazik ze sceny opierdzielił ochronę, że nie kuma o co w tym chodzi i by łapali ludzi i im nie wykręcali rąk, do tego jeszcze kilka słów dodał... ochrona taki trochę zonk, że ktoś tam zwraca ze sceny uwagę na to co się z publicznością dzieje, no ale jak by nie było - w miarę wtedy ochrona zaczęła się zachowywać.

Takie skrajne środowiska - gdzie, na koncercie Peja nawołuje do linczu, a na koncercie Kultu gdzie Kazik "troszczy się" o publikę.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

A ja zapewne zostanę zbluzgany i odtrącony przez PiO, ale wyrażę swoją opinię.

Obracam się w tym środowisku trochę i uważam, że Peja zachował się prawidłowo. Sytuacja wyglądała trochę inaczej. To co pokazują media to już dalsze zajście. Sprawa wyglądała tak, że ten dzieciak wepchał się na scenę i zaczął tam się przytulać do Pei itp. a ten go odepchnął. Oczywiście małolat się zbulwersował i zaczął go cisnąć. Gdy zdjęto go ze sceny stał pod nią z wyciągniętym palcem wskazującym. Owszem Peja mógł zachować się inaczej. Mógł go wyśmiać lub poprosić ochronę by się nim zajęła, ale wiadomo, że Rysiek słynie z ciętego języka i ulicznych zachowań. Dzieciak chciał być ulicznikiem i został potraktowany tak jak się traktuje ludzi na ulicy. Dla kogoś, kto nie ma z tym światem styczności jest to zwykłe chamstwo, plebs, hołota itp. Ja to odbieram trochę inaczej. Poza tym takie dzieciaki powinny przed książką siedzieć a nie latać po koncertach na których się bluzga itp. A jeżeli już się idzie na koncert, to powinno się artystę szanować. Nie macie pojęcia jak wkór... natrętne typy włażące na scenę i udające figo-fago.

No to tyle ode mnie. Miałem się do tematu nie odnosić, ale skoro mam swoje zdanie to chciałem je przedstawić. Wiem, wiem.... jestem .....:P Ale mam na to wy..

PS.: Załamuje mnie podejście DK. Za miesiąc mieliśmy grać koncert z Peją i jak się okazało Dom Kultury w mieście, gdzie miał być koncert zbojkotował go;) Mimo, że wcale nie był głównym organizatorem. Szok. Muszą się wydarzyć takie akcje, żeby urzędasy coś zrozumiały. Peja czy inni "harcore-owi" raperzy to potulne gwiazdki, które robią milusiński koncert w Domu Kultury.

Mógł go wyśmiać lub poprosić ochronę by się nim zajęła, ale wiadomo, że Rysiek słynie z ciętego języka i ulicznych zachowań.

Skoro słynie z ulicznych zachowań, to niby ma mieć przyzwolenie na takie zachowanie? Dwa - jeżeli jest ulicznikiem to niech siedzi na ulicę, niestety wchodząc na scenę, ma się pewne korzyści ale i ograniczenia. Jeżeli nie zdaje sobie z tego sprawy, lub nie wytrzymuje presji - to niestety uważam, że scena nie jest dla niego. I bardzo dobrze, ze teraz bojkotują go - w sumie to tylko potwierdza - że zdają sobie sprawę, że gościu nie jest odpowiedzialny i nie nadaję się na scenę - ludzie publiczni narażeni są na prowokacje itd. ale nie jest to powód by robić takie rozpierdziel.

Może będzie przykładem dla innych artystów jak mogą przez tak głupie zachowanie skończyć.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Nie jest istotne to co ten gostek robił. Profesjonalna firma ochroniarska powinna sie zająć nim i wyprowadzić jak wszedł na scenę a nie pozwalać na stanie pod sceną. Zresztą zachowanie peji jest jednoznacznie i w żadnym wypadku nie powinien tak reagować i namawiać do zajęcia sie "frajerem".

Nie za bardzo przepadałem za jego muzyką ale miał kilka dobrych kawałków kiedyś. Widać ze mu nerwy siadły bo mniej kaski do kieszeni leci. HH i RAP jest mniej popularny niż jeszcze kilka lat temu i skończyły się duże dochody.

Ja mam tylko nadzieję, że ojciec dzieciaki nie pójdzie na żadne ugody i doprowadzi sprawę do końca. Ktoż to widział, żeby małe dziecko bić na koncercie i jeszcze z tego widowisko urządzać?

Przecież to jest dziecko

Również nie rozumiem osób, które tłumaczą zachowanie tego peja. A gdyby 11 latek tak się zachował i wystawił palec, to też go pobić ? A może 9 latek ?

15 lat to jeszcze dziecinne myślenie i nie można go traktować jak dorosłego, a gdyby ten peja miał odrobinę rozumu w głowie to by się zachował jak każdy inny dorosły i młodego zignorował. W końcu to my dorośli jesteśmy zobligowani do odpowiedzialnego zachowania.

Tłumowi się nie dziwię bo to zbieranina matołków.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności