Skocz do zawartości

Koncert ukazujący totalną głupotę.

Dominik23

Rekomendowane odpowiedzi

Widać ze mu nerwy siadły bo mniej kaski do kieszeni leci. HH i RAP jest mniej popularny niż jeszcze kilka lat temu i skończyły się duże dochody.

Zdziwił byś się:P Co do tekstu holee. Jakbym 11 latka spotkał na koncercie Pei to bym jego rodzicom wpier... Fakt, faktem, Fikas ma rację. Nie powinno być z tego afery, tylko jak już po ulicznemu to powinno być to załatwione poza widowiskiem.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Owszem Peja mógł zachować się inaczej. Mógł go wyśmiać lub poprosić ochronę by się nim zajęła, ale wiadomo, że Rysiek słynie z ciętego języka i ulicznych zachowań. Dzieciak chciał być ulicznikiem i został potraktowany tak jak się traktuje ludzi na ulicy.

Nie no naprawdę Rychu ma jaja :) Spoko koleś z niego wysługiwać się innymi :)

Tacy są "ludzie ulicy"?? Sami nie maja jaj by załatwiać swoje sprawy samemu a nie wysługiwać się "koleżkami"? Nie sory on sam nie mógł się zając bo to była gang 15- 12 letnich dzieciaków i by go obili :)

Nie wspomnę o jego ciętym języku:) taki poprawny politycznie.

Zauważcie jeszcze jedno to nie był "koncert Pei" to było winobranie czy coś tam organizowane przez UM, a nie Rycha i jego ekipę. To powinien się potrafić zachować tym bardziej ze za free nie robi tego :)

Najdziwniejsze są komentarze Skiby i innych "artystów" którzy twierdzą, że to tak na prawdę wina młodego, bo przychodzą pokemony i im się "źle gra" na koncertach. Ciekawe, że w tym zawodzie ma się lekko pracować, dużo zarabiać i nic nie robić, etc.

To mogli zostać pozycjonerami :) , bo nie od jednego już słyszałem nic nie robisz a $ masz :)

Rychu cięty język ma, bańkę trochę zrytą też, ale zauważcie że cała afera jest przez jedną głupotę którą pierdyknął pod wpływem emocji (teraz tego żałuje według oficjalnego stanowiska), reszta potoczyła się sama

i nie mówcie że 15 latek to dzieciak, skoro dzieciak to co on tam robił

zresztą jak 15latek z kilkoma kolegami się do ciebie sadzi i chce skroić Ci telefon to nie dzieciak, tylko bardzior, ale jak Ci sami 15latkowei dostaną niezły pocisk bo trafią na niewłaściwą osobę, to Ty jeszcze będziesz miał sprawę i problemy z policją że dzieci pobiłeś i tu jest podobnie i dlatego mamy teraz erę JPna100%, kilka osób ma powód aby to było ich dewizą "życiową" (nie koniecznie niesłuszną) a reszta kozaczy i potem mamy 15 letnich gangstero-cwaniaków do czasu spuszczenia pierwszego manta

nie bronie Peji bo powinien brać odpowiedzialność za swoje słowa, ale z drugiej strony to tylko jeden tekst a reszta to już reakcja łańcuchowa i zapewne gdyby Rychu znał jej efekt końcowy to by takiej głupoty nie pierdyknął

ja to tak widzę :) a i tak za chwilę wszystko ucichnie, jak to każda chwilowa afera rozdmuchana przez media

nie bronie Peji bo powinien brać odpowiedzialność za swoje słowa, ale z drugiej strony to tylko jeden tekst a reszta to już reakcja łańcuchowa i zapewne gdyby Rychu znał jej efekt końcowy to by takiej głupoty nie pierdyknął

Nie masz racje Rychu nie wiedział co z tego będzie i dlatego krzyczał:

"wszystko na mój koszt, wszystko na mój koszt"

:)

z oficjalnej strony "artysty":

"Chciałbym zapewnić, że nie było moją intencją wywoływanie jakichkolwiek negatywnych emocji publiczności, a na pewno nie nawoływanie do przemocy."

a kawałek dalej

"brew temu co sądzą niektórzy, mam odwagę przyznać się do błędu, nie unikam odpowiedzialności i potrafię przeprosić za niewłaściwe zachowanie."

idiota, i bezczelny tchórz

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

zresztą jak 15latek z kilkoma kolegami się do ciebie sadzi i chce skroić Ci telefon to nie dzieciak

Jakieś bzdury wypisujesz, od ustawiania dzieciaków jest ochrona a nie podstarzały "gangsta" i banda kryminalistów pod sceną. To, że ktoś słucha tych smutów o "gównianym życiu" nie sprawia że jest dorosły. Poza tym to nie była jakaś impreza dla dresiarskich żuli ale event organizowany przez miasto.

Nawet to, że ktoś jest dorosły nie daje nikomu prawa do lania go. W realnym świecie na szczęście zastosowania nie ma "honor" żuli spod bloku, gdzie każdemu można spuścić "wpier*ol" (najlepiej w piętnastu) za złe spojrzenie albo dziwne buty, albo po prostu jako urozmaicenie w piciu taniego wina.

Jak trzydziestu paroletni steryd nie może sobie poradzić z 15 letnim chudzielcem inaczej niż nasyłając na niego jego "psy" to raczej od razu wiadomo z kim mamy do czynienia. Siedzą tacy na osiedlach, chleją w dziesięciu wino / wódę a jak przechodzisz to czasem jeden "kozak" skacze od tak, żeby się popisać przed bandą frajerów.

Z resztą czy konieczność nie wywoływania burd to zbyt wysokie wymagania? Niech sobie "gangsta" śpiewa o "ku**ach policjantach" i wygaduje inne "mądrości" ale niech burd nie prowokuje idiota. Z resztą widać tu ile w tym śpiewaniu jest prawdy, chyba w tej "twórczości" nie ma jednego zdania gdzie ktoś nie zostaje nazwany kundlem, konfidentem, śmieciem, etc. a jak przychodzi co do czego to gotowy zabić za "faka". Jak mała dziewczynka która się z koleżanką pociągnęła za włosy w przedszkolu a jak tamta odda to biegnie do mamy.

idiota, i bezczelny tchórz

Ochłonął i przemyślał. Albo prędzej ktoś mu wyjaśnił pewne tematy. Zdał sobie sprawę z tego ile kasy może stracić. To jest biznes, a on jest pionkiem w tym biznesie. Jak będzie podskakiwał, to może mu się źródło skończyć.

Żeby nie było: młody zachował się głupio, ochrona do niczego, a artysta poczuł w sobie moc.

Eksperyment Discover.pl

Ubieram koszulkę Lecha Poznań, szalik i tak dalej.... a następnie wchodzę na stadion Legii Warszawa, siadam pomiędzy jej najwierniejszymi fanami i zaczynam śpiewać "Legia to stara k^&*wa" ! I powiedźcie mi żebym nie dostał po ryju?!

To jest identyczna sytuacja!

Fakt Rychu trochę przesadził, bo i bez jego słów młody by oberwał za swoje słowa i gestu. :)

Peja i rap bez przekazu? Hahaha... nie mogę ;) Pewnie Feel i Doda maja ciekawsze teksty :P

Że zacytuje OSTR: "Pi****le telewizje, bo to dla nich za mądre"...

"...a ty nie wstydź się dziewczyno ciuchów drugiej kategorii

bo czy warto się sk*****ć tylko po to by być modnym..."

tu nie ma przekazu?

"...Po to żeby dzieci miały lepsze miejsce niż ulica!

Nie wystarczy świetlica! A gdzie czas, miłość rodzica?

Pieniądz ma naprawić szkody, w wychowaniu błędy? Pytam?!

Nie tędy droga! Wybacz..."

to też bez przekazu?

Nie jestem jakimś fanatykiem Rycha, bo są lepsi artyści HipHopowi w Polsce, ale jeśli ktoś nie dotknął życiana ulicy, nie słucha rapu to niech się nie wypowiada, bo nawet nie wie o czym pisze...

Tłumowi się nie dziwię bo to zbieranina matołków.

Jako jeden z tych matołków dziękuje za komplement :)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Nie jestem jakimś fanatykiem Rycha, bo są lepsi artyści HipHopowi w Polsce, ale jeśli ktoś nie dotknął życiana ulicy, nie słucha rapu to niech się nie wypowiada, bo nawet nie wie o czym pisze...

Przynajmniej jeden! Gratuluję obiektywizmu...

Ubieram koszulkę Lecha Poznań, szalik i tak dalej.... a następnie wchodzę na stadion Legii Warszawa, siadam pomiędzy jej najwierniejszymi fanami i zaczynam śpiewać "Legia to stara k^&*wa" ! I powiedźcie mi żebym nie dostał po ryju?!
Gdyby zawodnicy Legii, darli się "Zaje***ć gnoja" to też pewnie byłyby do nich pretensję.

logo-stat4seo-blue-small.png

Gdyby zawodnicy Legii, darli się "Zaje***ć gnoja" to też pewnie byłyby do nich pretensję.

Pewnie, żeby były bo zaraz by to jakieś tandetne i śmieciowate media rozdmuchały by zapełnić najnowszy numer tej gazety na F. i tej na S. no i Wybiórcza też pewnie... za nimi parę portali i tak dalej... ;)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności