Skocz do zawartości

Po co komu PR w katalogach ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzcie mi prosze, po co wam PAGERANK w katalogu stron ? Co z tego macie ? czym sie kierujecie, że to wam potrzebne ?

Odpowiedzcie mi jako:

- seo'wcy

- klienci (o ile potraficie)

edit:

w doniesieniu do katalogu oraz samych wpisów

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jest to jakis pierwszy wyznacznik jakości katalogu

sam PR na głównej to pikuś, ładnie wyglada jak "skacząc" po kategoriach jest na nich też ten zielony paseczek :D

handlującym punktami PR daje dodatkowe punkciki

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zależy jaki katalog masz na myśli. Czy np: Twój linksor czy jakieś pod swl. Bo jeśli pod swl to chyba oczywiste po co nam PR. A jeśli ten pierwszy to wg. mnie wielu początkujących uważa PR za skalę wg. której ocenia wartość katalogu. Chodź jak wiemy głupotą jest patrzenie w 1-szej kolejności na PR.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

zgredziastemu chodzilo o wyswietlanie PR stron dodawanych do katalogow...

jeżeli tak, to jest to zbędny dodatek zapełniający bazę i nic więcej

choć jeżeli ktos przyjmuje strony z PR>3 za free, a całą resztę albo za BL czy sms, to może i ma jakiś sens :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

nie ma "gupich" pytań ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Witaj Zgred!

Dokładnie tak jak napisał Neeon (głupie pytanie) jako seowiec uważam, że zupełnie zbędny w katalogu jest PR, jako klient myślę, że jest w tym trochę psychologii, a mianowicie jeśli patrzę na mój wpis w linksor i widzę, że konkurencja ma jakiś tam PR, a moja strona ma PR 0 - to mnie szlag trafia … A dlaczego ma PR 0 ? Dlatego, że na linksor ten PR już chyba długo nie był aktualizowany ( moja strona ma PR 4 ) Moim zdaniem, jeśli katalog daje taką możliwość, i pokazuje PR to powinno być to przynajmniej aktualne ! Weź się do roboty i zrób aktualizację ! :D

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

skrypt sprawdza co 30 dni :P i własnie przymeirzam się do odejścia od tego sprawdzania i wyświetlania go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności