Skocz do zawartości

Zła taktyka? Problem z katalogowaniem po przekierowaniu.

moskit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szczerze nie wiedziałem nawet jak nazwać problem dlatego taki dziwny temat;]

Problem polega na tym, że na czas powstania głównego serwisu, na domenie został postawiony WP a w nim zbierane są różne tematyczne artykuły, których większa część zasili potem serwis, jednak WP nie został postawiony na przyszłej, głównej domenie serwisu tylko w katalogu, na który zostało zrobione przekierowanie.

I tak wchodzac na adres www.domenaxyx.pl zostajemy przekierowani na www.domenaxyx.pl/blog.

Wszystko było fajnie, site rósł, domena sie starzała, wszystko w tematyce przyszłego serwisu, az postanowiłem zacząć linkować i wtedy nastapił problem, niektóre katalogi odrzucaja z automatu przekierowania:]

I co teraz?

Planowo powstanie serwis i blog obok niego (czyli teoretycznie teraz mamy do czynienia z tym czyms co potem stanie sie blogiem) , ale ja chce katalogowac ;/

Przeniesc całosc na subdmene blog.domenaxyx.pl ?

Przeniesc całosc na główna domene?

oba powyższe przypadki oznaczaja wyindeksowanie/przeindeksowanie wszystkiego od nowa ? jak zareaguje na to google?

I najwazniejsze pytanie, czy blog tematyczny na subdomenie głównego serwisu cos w ogole daje? a jesli daje i przeniose całosc na subdomene blog.domenaxyx.pl to czy katalogujac/preclujac itp ta subdomene, główna domenaxyx.pl tez bedzie nabierała mocy?

nie wiem czy dosc jasno to opisałem, ale zobaczymy (jesli sie bedzie komus chcialo) w trakcie pojawiania sie odpowiedzi.

Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności