Skocz do zawartości

[projekt/skrypt] Katalog Stron Bacari.pl

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie, pracujemy cały czas nad projektem :-). Z racji szkolenia Google dla agencji, ja dopiero dziś wróciłem do pracy.

Dema jeszcze nie ma, jak tylko się pojawi to udostępnie w temacie.

Aktualnie pracujemy nad instalacją i przeniesieniem opcji konfiguracyjnych do panelu, piszemy także regulamin i zasady użytkowania skryptu.

Wpisuje dane strony, po wybraniu płatności przelewem js nie pokazuje opcji płatności. Po zatwierdzeniu takiego wpisu przeładowało mi stronę z wybraną opcją płatności sms, wybrałem płatność mBankiem (wybieranie js już działało) zatwierdziłem i dostałem komunikat iż strona dodana. Dodałem jakiś syf dla testu.

Testowałem pod opera i firefox działa jak trzeba, pod IE trzeba "odkliknąć" w jakieś miejsce obok po wybraniu przelewu (nie wiem dlaczego tak się dzieje, poszukam rozwiazania).

Natomiast js potrafi się zepsuć czasami z różnych powodów i w różnych przeglądarkach, wystarczy wtedy odświeżyć stronę.

Przy opcji przelewem strona zostanie od razu zgłoszona i pojawia się box do płatności - w panelu admina jest status oczekuje na płatność i dopiero jak dostaniemy sygnał od dotpaya status odpowiednio się zmieni na do moderacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności