Skocz do zawartości

[projekt/skrypt] Katalog Stron Bacari.pl

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cenowo żeście pojechali nie powiem.... :pytajnik:

Jeszcze tak z ciekawości spytam:

2. Zakup 1 (jednej) licencji uprawnia posiadacza do korzystania ze skryptu tylko na jednej domenie (adresie URL), do którego przypisany jest nr licencji.

Macie jakiś system zabezpieczeń prócz prawnika ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

W sprawie uwag, które zgłaszał user @tomek13 w poście https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=601491

1. Widoczność komunikatu o dodaniu strony została poprawiona wykorzystując nagłówek h1.

2. Po zgłoszeniu strony formularz zgłoszeniowy już się nie pokazuje.

3. Poprawiliśmy komunikaty w przypadku, gdy strona istnieje już w bazie lub gdy podany jest nieprawidłowy adres e-mail

4. Dodaliśmy zapamiętywanie formy płatności przy kolejnych zgłoszeniach.

5. Dodaliśmy powiadomienia e-mail o zmianach statusu stron np. ze statusu OK na błąd (czyli strona nie działa)

Jeden użytkownik zgłaszał chęć skorzystania ze skryptu, który zaimportuje bazę z otwarty mini do bacari. Pracujemy nad takim skryptem.

Skończyliśmy skrypt konwersji bazy Mini Otwarty Mod do katalogu Bacari.

Jeśli ktoś zakupi skrypt, proszę o informację w formularzu czy załączyć do paczki taki konwerter.

Przypominam, że Katalog jest cały czas rozbudowywany o nowe funkcje, które są bezpłatne dla posiadaczy licencji.

Zachęcam do wypróbowania skryptu :)

A ja jak wlazłem na demo panelu administracyjnego to od razu widziałem dostępne opcje... fakt, że po kliknięciu pisało, że potrzebuje się zalogować no ale mimo wszystko... bez dostępu widziałem możliwe opcje...

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Czy ktos juz zakupil skrypt i moze zdradzic jak indeksuje sie? Bylabym wdzieczna za podanie adresow na PW. Szkoda, ze wymagany jest link w stopce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności