Skocz do zawartości

[projekt/skrypt] Katalog Stron Bacari.pl

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@baca

Taki urok konkursu, takie zasady.

@Emil25

Ehh, zamiast ładnie pogratulować wygranym to od razu szyderczo wypisujesz :-)

Skrypt nie będzie darmowy, ale akcje promocyjne będą w dalszym ciągu prowadzone, między innymi dlatego aby przyspieszyć obieg skryptu, dopracować wiele elementów i dodać nowe opcje - takie, które są potrzebne użytkownikom.

• 4 tygodnie później...

no to wypadnie czekać na kolejne akcje promocyjne. A jak wygląda możliwość dostosowania grafiki?

jeszcze jedno - czy i jak można by było dodać mapkę np. googlemaps z lokalizacją ?

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

• 3 tygodnie później...

To fakt, zaproponowałem autorom ,aby zrobili może jakąś promocje - przynajmniej na początek, ale nic z tego.

Na razie z tego co widzę to po prostu część licencji rozdali w jakimś konkursie, a część osobom, które wykazały sie refleksem w temacie.

Z tego co się dowiedziałem skrypt kosztuje 84,14zł, z tym ,że aby usunąć stopkę bacari należy wnieść opłatę 40zł. czyli łącznie 124,14zł.

Natomiast za 146,4zł mamy SEOkataloga, bez stopki - w cenie.

Dla mnie wybór jest oczywisty.

Autorzy na to wszystko informują jedynie, że ich katalog ma za to otwarty kod, co mnie w ogólne nie przekonuje. Bo gdybym chciał wprowadzać jakieś mega zmiany w kodzie, to po prostu od podstaw sam bym sobie napisał katalog.

Mam nadzieję, że autorzy jednak po przeczytaniu tych postów przestaną nieugięcie bronić swojego stanowiska odnośnie ustalonych cen :D

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności