Skocz do zawartości

Linki

Stranek

Rekomendowane odpowiedzi

PageRank, statystyki popularności (Alexa), ilość linków prowadzących do danej strony pokazywana przez wyszukiwarkę Yahoo (jak już wspomniał poprzednik), ilość linków wychodzących z tegoż serwisu, lokalizacja linka na stronie.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Jaka lokalizacja jest najlepsza ?

Co brać pod uwagę ?

I mam jeszcze pytanie czy taki link jest prawidlowy ?

<a href="https://www.xxx.pl" title="xxx" target="_blank" ref="follow"><b>xxx</b></a>

Jaki sposob wymiany linkami jest lepszy czy banner z tittle strony.

Czy moze poprostu zwykly link ?

Jaka lokalizacja jest najlepsza ?

Co brać pod uwagę ?

I mam jeszcze pytanie czy taki link jest prawidlowy ?

Link z zapisem

ref="nofollow"

jest bezwartościowy wiec nie daj sobie takiego wcisnąć. Nie wiem jak się ma z rel="follow"

Niusy i informacje z Podlasia

Audio Świat – Blog o sprzęcie dla dj - ów

<a href="https://www.films-online.pl" title="Darmowe filmy online" target="_blank" ref="follow"><b>Filmy Online</b></a>

Czy moze poprostu zwykly link ?

Jak bym był Googlem, to ignorowałbym takie linki, bo kto normalny takie wstawia? :)

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności