Skocz do zawartości

Pytanie 2

czarlsov

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie takie samo jakie dałem wcześniej i na które nie dostałem odpowiedzi bo genialni ludzie z tego forum zarzucają mi lenistwo chociaż tak nie jest. Tymi ludzmi są : Jakubek, Szy itd. Jak napisał Jakubek

Wiesz ile razy ten temat tu byl walkowany?! 

Skoro nie potrafisz najpierw samemu sie wysilic i poszukac to nie oczekuj odpowiedzi - sa pewne granice tolerancji lenistwa.

W dziale szukaj pod zagadnieniem "ban"(najogólniejsze jakie tylko może istnieć) w "Google Adsnese" znalazło 11 tematów i przeczytałem je wszystkie zanim zapytałem. No i nie znalazłem na nic co by pasowało do mojego pytania. Najprościej po prostu kogoś zj****ć niż wykazać choć odrobinę pomocy dla kogoś (Co chwila mozna to zobaczyć na tym forum i zamiast ludzie pomuc piszą "szukaj" chociaż odpowiedz była najprostsza z możliwych) co jest domeną Polaków. :D:):P:(

ale temat był wałkowany!

poza tym zaczynam rozumieć czemu dostałeś bana na Google

wszyscy winni tylko nie ty :) ach Ci "Polacy"...

tutaj też dostaniesz pewnie kompletnie nie zasłużonego bana... Wszyscy się na Ciebie uwzięli :D

heh. A ban w google jest dożywotni. Pytanie o IP ominę, ponieważ jest denne. (jeśli nie wiesz dlaczego, to i tak nie zasługujesz na odpowiedź :P )

Trudno nie zauważyć "Ban w google?" temet przyklejony. - "Google"

Więc w czym masz problem?.

Wyszukiwarka jest OK. Wystarczy zadać odp. pytanie.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności