Skocz do zawartości

Odzyskanie danych po zmianie NTFS na ext3

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

cienko to widzę , w takiej sytuacji to najlepiej zrobić obraz dysku i dopiero wtedy zaczynać zabawę.

Instalator linux-a pradopodobnie nie tylko zmienił format partycji ale pewnie tez coś poprzestawiał rozmiary partycji

w takim przypadku przydał by sie program który czyta dysk jako urzadzenie RAW i nie wnika w system plików.

Ja polecam active undelete

Instalator linuxa niczego sam nie zrobił - "ktoś" musiał jemu kazać to zrobić.

Jeśli to są wartościowe dane - nie włączaj kompa (każde włączenie zmniejsza ilość odzyskanych plików) i znajdź firmę od odzyskiwania danych.

W przeciwnym wypadku daruj sobie - tu na forum też nikt nic nie pomoże (te darmowe programy do recovery są do xxxx).

Instalator linuxa niczego sam nie zrobił - "ktoś" musiał jemu kazać to zrobić.

Moja wina, że nie wybrałem sam partycji :(

Jeśli to są wartościowe dane - nie włączaj kompa (każde włączenie zmniejsza ilość odzyskanych plików) i znajdź firmę od odzyskiwania danych.

Dla mnie są wartościowe, bo miałem tam system CMS, skrypt serwisu społecznościowego wszystko dla klientów.

[...] (te darmowe programy do recovery są do xxxx).

To prawda, jedyne co odzyskałem to pliki gif, czyli te które nie są mi ani trochę potrzebne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności