Skocz do zawartości

Darmowy katalog stron PR=3

S3ntin3l

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem zaprezentować swój katalog stron na skrypcie EasyDir. Miałem go uruchomić na własnym skrycie, jednak brak czasu sprawił, że muszę użyć darmowego. Kiedyś pod daną domeną znajdował się katalog serwisu Apella.pl, jednak teraz znajduje się wyłącznie sam katalog.

- PR=3

- darmowe i unikalne wpisy (brak pobierania meta-tagów)

- moderowany

- linkowany, przed uruchomieniem katalogu bardzo często odwiedzany przez google

- mała ilość linków wychodzących

Dodaj stronę

Zapraszam

S3ntin3l jak poważnie podchodzisz do sprawy?

Zastanawiam się, czy dodawać jakiś wpis i to jeszcze unikalny :D

Ile mu dajesz 2-3 miesiące?

Twój ostatni katalog też był niewypałem.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=67404&hl=

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

S3ntin3l jak poważnie podchodzisz do sprawy?

Zastanawiam się, czy dodawać jakiś wpis i to jeszcze unikalny :D

Ile mu dajesz 2-3 miesiące?

Twój ostatni katalog też był niewypałem.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=67404&hl=

po pierwsze wspomniany wcześniejszy katalog był częścią serwisu - niestety napisana przeze mnie wyszukiwarka wiadomości (pod którą był dany katalog) mimo optymalizacji zbyt obciążała serwer i niestety serwis zakończył swoją działalność, nie mogłem pozostawić samego katalogu, gdyż musiałbym całkowicie zmienić strukturę skryptu, a poza tym pracowałem nad innym skryptem.

Pod daną domeną będzie się już znajdować wyłącznie katalog stron - ew. w przyszłości podmienię go na autorski zachowując wpisy. Jeśli skrypt EasyDir okaże się stabilny to dłuugo pobędzie na tej domenie. Baza wpisów, którą zachowałem z poprzedniej wersji strony zostanie przerzucona na nową domenę, na której postawię nowy katalog - ale to dopiero w przyszłości.

Baza wpisów, którą zachowałem z poprzedniej wersji strony zostanie przerzucona na nową domenę, na której postawię nowy katalog - ale to dopiero w przyszłości.

od tego powinienes zaczac :(

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

• 1 miesiąc temu...

NOWE INFORMACJE

Katalog przeniesiony z EasyDir na własny skrypt. Obecne jego parametry wyglądają tak:

- PR=3

- darmowy (przez jakiś czas), moderowany - informacje o dodanej stronie na meila

- staram się akceptować jedynie wartościowe strony z poprawnym opisem (pod względem ortograficznym, stylistycznym)

- 3 linki bezpośrednie dla wpisu (1 w kategorii, 2 na podstronie wpisu)

- sporo linków przychodzących/mało wychodzących

- szybka indeksacja nowych wpisów

- system ocen, tagów

- autorski skrypt/design

No właśnie, wpisy poszły do śmietnika? :P

wszystkie wpisy umieszczone na poprzednim skrypcie EasyDir zostały przeniesione (niestety trochę to trwało, gdyż musiałem przenosić każdą stronę ręcznie przy pomocy napisanego konwertera, a trochę wpisów było).

Easydir okazał się mało stabilny?
EasyDir nie spełnił moich oczekiwań, skrypt przeniesiony na własny

Nie jest to wersja finalna katalogu Apella.pl, gdyż ciągle wprowadzać będę coraz to nowsze funkcje (obecna wersja jest troszkę uboga). Przewiduję, że katalog na długi czas zaistnieje w sieci. Przy każdej większej modyfikacji (nawet całkowitej zmianie skryptu) baza wpisów pozostanie nienaruszona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności