Skocz do zawartości

Dziennnie powstają nowe katalogi i precle do d..

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
co to znaczy sredni ? bo średni dla mnie to ok 10.000 wpisów

Utrzymasz, utrzymasz - ale zależy też ile masz ruchu z wyszukiwarek :( (np. linksora dziwnie często widzę w długich ogonach)

no przeciez linki przychodzące nei szkodzą - wg G i innych

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mnie dziwi że was tak wszystko dziwi :(

Tutaj pojawia się problem, postawie katalog płatny to mnie wyśmieją, postawie darmowy to zaraz wszyscy będą wymagać cudów...

Ja mam jak na razie 2 katalogi darmowe (takie, na których troszkę bardziej mi zależy :) ), które fakt zaniedbałem, z powodu poprawek na studiach. Są darmowe, więc nie mam wyrzutów sumienia, że jakiś wpis miesiąc sobie czeka. Gdybym miał od razu płatne, nawet za wpis 0,60 zł czy jakoś tak, bym pilnował, dbał, linkował.....

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

pl zajeta - odkupienie jej zapewne z min 1000 jełro

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Moim zdaniem pytanie jest źle sformułowane ... to nie tak, że ktoś stawia katalogi czy presell'ki z założenia żeby były do d... ;)

Takie stronki są stawiane z nastawieniem na zysk lub chociaż zwrot koszów połączony z posiadaniem kolejnej stronki w swoim zapleczu. Tylko później się okazuje, że żeby zarobić trzeba w serwis włożyć sporo pracy ... nie wystarczy napisać kilku artykułów i puścić presell'ka lub natrzepać 20 kategorii i zapowiedzieć na PiO otwarcie nowego katalogu :( ... niestety nie ma lekko.

Ale to wychodzi w praniu i łatwiej jest zrezygnować niż włożyć odpowiednią ilość pracy ... w utrzymanie / w dbanie o jakość wpisów / w promocję ... odwieczne prawa natury mówią, że do celu się dąży po najmniejszej linii oporu :D

Pozdrawiam B)

Na pewno wynika to ze specyfiki polskiego rynku, gdzie brakuje osób tak cierpliwych jak zgred, którzy wiedzą, że trzeba poświęcić trochę czasu, aby zacząć coś z tego mieć. Wiele osób naczyta się róznych "rewelacji", potem stawia 1000 precli i dziwi się, że nikt się nie wpisuje, zaś z Adsensa jest 0,01 USD.... na miesiąc - albo i na kwartał :D

A tak szczerze co nazywacie dobrym, średnim i słabym katalogiem? Czytam te forum i czytam i cały czas tylko dobry, średni i słaby. Pewnie się mylę i zaraz dostane po uszach :) Ale jeśli katalog jest chodź trochę podlinkowany, zaindeksowany w G, to co jakiś czas odwiedza go sobie jakiś tam robocik i robi swoje. Więc link do strony jest.

Czego więcej potrzeba? PR? BL więcej? Szczerze powiem sam moderuje katalog co prawda nowy, więc za dużego ruchu nie ma, powoli go linkuje. Z braku laku sprawdzam dość często co się tam dzieje, na brak zapału też nie cierpię i jakoś to z tego dobrego katalogu nie czyni. (chodź bym chciał :diabelek:) sorry za offtop.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności