Skocz do zawartości

Dziennnie powstają nowe katalogi i precle do d..

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem:

Użyteczny katalog = zindeksowany katalog do którego można dodać wpis.

Dobry katalog to moderowany zbiór stron internetowych, który przetrwał ponad rok czasu, ma sporo BL, nie ma podpiętego SWL i jest regularnie moderowany.

Bardzo dobry katalog stron internetowych posiada bardzo dużo słabych, średnich i dobrych linków (różnorodność). Istnieje od kilku lat i jest regularnie moderowany. O indeksacji i PR nie wspominam, bo jest następstwem wieku i linkowania. Wpisy z takiego katalogu pojawiają się wysoko w wynikach wyszukiwań Google i zapewniają dodatkowy ruch.

Treningi WattUp.pl

no własnie - katalogi to samo zło ... wiec po co się dodawac ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

na razie to nawet o dysporporcjach nie mozna mówic :)

ruch w katalogu zaczyna się od 8-9 tysiecy wpisów :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ściema ściemą, ale sami dodajecie do tych "złych i niedobrych" katalogów. Ogólnie trochę śmieszy mnie ta wasza dyskusja w stylu:

moje dobre wasze ble ;)

Po tej dyskusji, przecierałem oczy jak moderowałem wszystko akceptującego miniacza (wg. waszego słownika "zły i nie dobry" katalog).... Promujcie siebie w innych tematach ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Ściema ściemą, ale sami dodajecie do tych "złych i niedobrych" katalogów. Ogólnie trochę śmieszy mnie ta wasza dyskusja w stylu:

Co do dodawania przypuszczam, że jest odwrotnie (chociaż może się mylę :pytajnik:), ale chyba raczej nikt z tu wypowiadających się nie dodaje, bo albo większość już "wyrosła" z katalogowania albo zdaje sobie doskonale sprawę, że takie katalogi (o których mowa) to strata czasu. W każdym razie nikt nikomu tu niczego nie zabrania ;):P

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

tylko skala zabawek inna :pytajnik:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności