Skocz do zawartości

Usunięcie zawartości od linii X do linii Y

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ;]

Mam zrzut bazy SQL (zresztą format nieważny) - zrzut ma kilkanaście tysięcy linii - chcę np. wykasować wszystko od 1 do 5445 linii. Jak mogę to najprościej zrobić?

Najlepiej jakby była instrukcja dla Notatnika++. :(

Pozdrawiam

Kukis, przy takiej kreatywności każda agencja interaktywna przyjmie cię z otwartymi rękami :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Takie problemy to chyba tylko z bardzo duzymi plikami musisz mieć. Z praktyki wiem, ze znaczna część edytorów potrafi się wtedy wykrzaczyć

Proponuje pomęczyć się z vi, zwlaszcza ze calosc zajmie tyle:

:X :Ydd (przejdz do lini X, skasuj Y lini)

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności