Skocz do zawartości

Inna pozycja w różnych przeglądarkach.

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

A może na fx jesteś zalogowany na koncie google i masz spersonalizowane wyniki?

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Inne DC, trafiłeś na moment kiedy było przetasowanie ... Google (akceptujesz albo nie korzystasz) B)

Możesz podać taki przykład ... z chęcią zobaczę :)

Pozdrawiam :)

Nie chciałbym tu z pewnych względów podawać adresu strony.Co do innych wypowiedzi geolokalizacja dobrze ustawiona, nikt nie jest zalogowany do google.Co ciekawe na inne frazy wyniki są takie same w Firefoxie i IE, sprawa dotyczy tylko jednej frazy.Sytuacja jest taka sama od ok 5 godzin.Co najmniej dziwne.

Przez chwilę było w obu wyszukiwarkach tak samo i znowu wyniki się różnią.Co ciekawe na chwilę Firefox pokazywał tak samo jak IE, a strona spadła o 9 pozycji.

Sprawdzasz przez google.pl czy bezpośrednio przez któreś IP? Jeśli bezpośrednio przez IP - to wtedy rzeczywiście jest to dziwne. Warto też sprawdzić wyniki narzędziem: https://www.optymalizacja.com.pl/google-dance/

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

Sprawdzasz przez google.pl czy bezpośrednio przez któreś IP? Jeśli bezpośrednio przez IP - to wtedy rzeczywiście jest to dziwne. Warto też sprawdzić wyniki narzędziem: https://www.optymalizacja.com.pl/google-dance/

Sprawdzam na wszystkie możliwe sposoby i wszędzie jest tak samo.Teraz google pokazuje stronę na pozycji 2, narzędzie do którego podałeś link tak samo a IE pozycja 7.

No i strona skacze co chwilę pomiędzy miejscem 9, 7, 2, 1.

Czyżby google szykowało mi jakąś niespodziankę ?Bo ja już nie wiem o co chodzi.Jak się unormuje to napiszę co i jak.Jutro w pracy będę miał możliwość sprawdzenia z różnych kompów i różnych ip, zobaczymy.

Acha i zauważyłem ze Pagerank 2 podstron się zmienił od wczoraj.

A teraz co chwilę zmienia się pozycja strony w obydwu przeglądarkach.Raz strona jest na 2 raz na 7 pozycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności