Skocz do zawartości

Samsung Omnia HD

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

a ja posiadam od kilku dni HTC G1 z Ery z Androidem i powiem Wam że dzięki aplikacjom dostępnym w Android Market

papierowy kalendarz poszedł w odstawkę, do planowania projektów jest nawet "MindMap"...

po za tym kupa notatników, aplikacji do zarządzania czasem, projektami, budżetem, 99% za darmo

kalendarz google działa offline, dane można wprowadzać bez netu, zmiany dokonane w telefonie na serwer wprowadzane

są natychmiast po połączeniu się telefoniku z netem, np po powrocie do domu

aparat nie musi być stale podłączony do netu, operatora można wyłączyć i korzystać tylko z netu w domu

telefonik idealnie współpracuje z Gmail

mam wifi w domu, którą łapię zanim wyjdę z samochodu jak przyjeżdżam pod dom... normalnie czad

zanim wstawię auto do garażu mam pocztę na telefonie

szczerze polecam ten lub podobnego typu telefon do prowadzenia firmy, naprawdę się przydaje

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności