Skocz do zawartości

[prywata] Lustrzanka Cyfrowa

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Fikas a gdzieś ty o tej porze takie słoneczniki upolował ?

Pewnie prosto z telewizora - nowy program przyrodniczy w HD :D

Tak sie mowi, ze nie mozna porownywac Canona i Nikona bo obydwa sa rownie dobre, jednak ja sie w przyszlym roku mam zamiar przesiasc z mojego Canona 350 D na Nikona, moj Canon bo takich ladnych kolorkow nie zrobil i ostrosc tez cos gubi za bardzo :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

słoneczniki to 2583 zdjęcie
Skąd masz taką informację? Jest to gdzieś w EXIF zapisane? Szukam i nie widzę :D
po 10k idzie od nowa
Wszystkie Nikony tak mają że po 10k liczą od nowa?

dziś zrobiłem blisko stówke

Tego typu aparat szybko zapełnia dysk twardy :)

.

No to już masz różnice w auto focusie, kolejna różnica jest w wielkości matrycy. Użyj ISO 1600 na 50d a na 350 d też zobaczysz kolosalną różnicę :D

Wszystkie Nikony tak mają że po 10k liczą od nowa?

Nie mam pojęcia, ale u mnie w Canonie tak jest :D

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Buncol co by nie było roznica w sprzecie jest ale to samo foto w tych samych warunkach na tym samym obiektywie wykonam identyczne różnica bedzie w czasach jak wiesz ISO1600 w 50d nie ma ziarna w 350 to foto bede musiał wykonać na bardzo dlugich czasach ale wyjdzie identyczne

No i zapominamy ze zrobienie zdjęcia to dopiero początek sukcesu potem jest obróbka a po obróbce słoneczynik inaczej już wygląda

slonl2.jpg

ps. co by nie było też wole 50D niż 350D ale to nie tak ze robi lepsze foty bo by wynikało ze 10 lat temu wszyscy robili beznajdziejne foty bo takiego sprzętu nie mieli :D

Marketing internetowy dla firm

fota spoko, i zgadzam sie z xannem. tansza puszka z dobrym szklem da sie na prawde duzo. oczywiscie problem moze byc w wymagajacych sytuacjach np w ciemnosciach (wspomniane iso ziarno) lub dynamicznych (zawody, itd)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności