Skocz do zawartości

Paczki IP w OVH

richti007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem zapytać, czy ktoś z Was korzystał już z paczek IP na dedykach w OVH. Chcę zaopatrzyć się w dedyka, tym razem postawionego w OVH. Interesuje mnie opcja przykładowo 128 adresów IP, gdzie z tego co rozumiem koszt instalacji wynosi 399zł netto. Pod spodem jest informacja "koszt miesięczny : 0zł). Jest to dla mnie odrobinę niezrozumiałe, ponieważ nie wydaje mi się, żeby jedynym kosztem przy dodatkowych IP był koszt ich instalacji na serwerze. Jeżeli ktoś z Was korzystał z takich paczek to prosiłbym o info, jaki jest faktyczny koszt (miesięczny) utrzymania tych IP oraz jakie są te adresy tzn. jaki jest przekrój klas A, B, C.

Link do strony OVH

Z góry wielkie dzięki za pomoc.

Skoro tak napisane jest w ofercie... Ale osobiście polecam skorzystać z telefonu do nich: https://www.ovh.pl/dlaklienta/support/

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Nie jest tak różowo.

po pierwsze trzeba wykupić opcję "Zastosowanie profesjonalne" i płacić 73,20 zł miesięcznie

po drugie te IP sa zgłaszane w RIPE, wiec trzeba miec dla nich podane jakies rzeczywiscie sensowne zastosowanie, bo kazdy przydzial jest weryfikowany i akurat tutaj "SEO" nie przejdzie :D.

po trzecie IP są tylko następujące po sobie, dostaje sie jakis wycinek klasy, czyli nie ma juz tak, ze mozna bylo miec w OVH kilkadziesiat numerow z roznych klas.

pozdrowienia.

googlerulz.

mam takie pytanie z innej beczki. Czy komus kiedykolwiek udało sie cos załatwić z OVH poza standardem który maja? Ja robilem 3 podejscia w zupełnie róznych sprawach i za kazdym razem ban,pomimo ze zostawiam u nich co miesiac niemale pieniądze. Pytanie tylko o to, bo serwery maja solidne i nie mam w tej kwesti zadnych zastrzezeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności