Skocz do zawartości

[Wykonam] PROfesjonalne - Zaplecza tematyczne - Zaplecza pod SWL - Katalogowanie - Preclowanie

lukas24

Rekomendowane odpowiedzi

Oferuję wykonanie profesjonalnie zaplecz tematycznych, katalogowanie stron oraz preclowanie stron. Zajmuje się tym od dość dawna i mam w tym doświadczenie. Aktualna oferta jest bardzo atrakcyjna, bo ceny są naprawdę niskie!

Zaplecza tematyczne - 25% Taniej

- strona główna a na niej 1 000 znakowy tekst,

- 10 podstron na każdej 1 000 - 1 200 znakowy tekst,

- dobrany tematycznie szablon

- wordpress lub darmowy szablon HTML

- dobrane meta tagi

- dobrane nagłówki

- + zdjęcia, foty w artykułach

Wszystko estetycznie wykonane, unikalne artykuły.

Cena: 40zł

lub

Cena: 40zł + cena domeny i hostingu

Zaplecza pod SWL - 50% Taniej

Zaplecze pod SWL charakteryzuje się dużą ilością podstron. Zaplecze, które oferuje to wordpress + odpowiednie wtyczki pobierające wpisy z kanałów RSS. Oczywiście na każdej stronie staram się stosować inne RSS, tak aby treść na każdej stronie nie była identyczna.

Cena: 10zł Min. zamówienie 10szt.

lub

Cena: 10zł + cena domeny i hostingu

Katalogowanie - 20% Taniej

Dodanie strony do 100 katalogów, każdy zaindeksowany a PR od 0 do 6. Przed rozpoczęciem współpracy mogę podesłać listę katalogów.

Cena: 20zł

Preclowanie - 17% Taniej

Napisanie 10 unikalnych artykułów + dodanie ich do precli z PR min. 1. Po wykonaniu przesyłam raport z linkami do wpisów.

Cena: 30zł

Kontakt:

Mejl: lukash_net@o2.pl

Tel.: 696 636 802 (Od 15:00 do 21:00 lub SMS o każdej porze;))

GG: 8954821

Preferuje kontakt mejlowy lub telefoniczny.

Pozdrawiam,

Łukasz

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności