Skocz do zawartości

Update Pagerank

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Content - czym sprawdzasz?

Ja na digpagerank.com przy "Vibrant DCs 50 ip" mam na większości OFF, na pozostałych N/A.

Rzeczywiście, sprawdzając tym narzędziem na większości mam tak jak Ty a na kilku dawny PR: 3 lub 4. Do tej pory sprawdzałem tymi co tylko jeden wynik pokazywały, jakieś polskie narzędzia.

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Samo pokazanie lub nie paska PR to pikuś, to co ja w ostatnich dniach zauważam, to przy sprawdzaniu pozycji, coraz częściej są problemy ze sprawdzaniem pozycji, coraz częsciej po takim sprawdzaniu po zapuszczeniu wyszukiwarki G musze wpisywac tokeny, a dzis przy sprawdzaniu site mam:

Przepraszamy,

...ale Twój komputer lub sieć może wysyłać zautomatyzowane zapytania. Aby chronić naszych użytkowników, nie możemy w tej chwili przetworzyć Twojego żądania

:] - wzięli się do roboty...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

U mnie przy jednej stronie pokazuje PR 2, przy drugiej która miała PR 4 pokazuje N/A.

wszystko pieknie idzie do gory :) mniut na serce ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności