Skocz do zawartości

Update Pagerank

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedynie co zauważyłem, to przez 4 dni problemy z indeksacją, cała reszta bez zmian ;) Update to ściema ?

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Jedynie co zauważyłem, to przez 4 dni problemy z indeksacją.

U mnie indeksuje ładnie.

Ja to od miesiąca widze poważne problemy z indeksacją. Tak jak kiedys mi wordpressa łykał googiel w 1 dzień tak teraz czekam 4 dzień i nic.

od wspomnianego czerwca ja żadnych zmian prócz spadku z PR1 na 0 na jednej domenie nie widze... :X

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Ja to od miesiąca widze poważne problemy z indeksacją. Tak jak kiedys mi wordpressa łykał googiel w 1 dzień tak teraz czekam 4 dzień i nic.

Jasne, jeszcze miesiąc temu takie spamy jak wiki czy autoblogi indeksowało z wielkim bólem do 5-10k w ciągu kilku miesięcy a w ciągu zaledwie trzech tygodni ostatnio site na spamach skoczył m do nawet ponad 300 000 zaindeksowanych podstron. Powiem, że wręcz przeciwnie, google ostatnio łyka wszystko jak pelikan.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności