Skocz do zawartości

Update Pagerank

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

tak dla wiadomości - update był może z 2-3tyg temu, więc kolejnego należy się spodziewać za kilka tygodni

a jakie miałeś zmiany,

bo ja pamiętam jak inni tylko ten z czerwca, to już 4 miesiące...

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszyscy czekają na update, a update'a pewnie nie będzie :-)

może był tylko teraz już nie będzie jawny? Albo po prostu jak zostanie wzdrożony coffeine sam pr już nie będzie istotny i zostanie zastąpiony przez nowe mechanizmy obliczania jakości stron?

cyrek.it - agencja kreatywna / reklamowa / interaktywna

:pytajnik:

a coffefree bonus dla nowych stron :-) a tak serio usuniecie pr albo jego ukrycie doprowadziłoby tylko raczej do tego że nie było by tyle spamu. Seo przerodziło by się już bardziej w marketing - artykuły sponsorowane z mocnymi linkami i kierunek społecznościowy fora, serwisy społecznościowe itp. Fabryki for z pustymi postami szybko by ginęły w otchłani wserpów a te wartościowe pchały strony w górę. A domeny (kupowane w az za 1pln na rok) stawiane tylko żeby zdobyć kilka linków byłyby bezużyteczne. Nowe pozycjonowanie będzie bardziej ambitne i bardziej pracochłonne - więcej copywritingu moim zdaniem Panie i Panowie.

cyrek.it - agencja kreatywna / reklamowa / interaktywna

Nie wiem czy macie tak samo, ale u mnie od 4-5dni site praktycznie się zatrzymał i to nie dla pojedynczego przypadku, ale monitoruje z 900 swoich domen pod zaplecze i doslownie linia poziomia prawie.

co to jest 4-5dni indeksacji stron ? nic, zero, null, a bywały przestoje 1-2 msc. Kilka dni to nic :pytajnik:

Witam , nie wiem jak u innych , nie chce zakładać nowego tematu bo może sie powtórzę... Jak wyglądacie z seobarami ( czy Google tez blokuje wielokrotne zapytania dla różnych stron u was?) , google traktuje mnie jak bota* , blokuje wyniki w podglądach chodzi o seoquake mn . Macie jakieś sposoby na to ?

W sumie nie dziwie się , jak za każdym razem wbijam sie na stronę to wykonuje zapytanie ...

i jak zwykle ... Przepraszamy .... tamtaramtam tam

Udało mi się wy-edytować linię z google.com [url_R]=https://www.google.pl/webhp?hl=pl#hl=pl&source=hp&q=site%3A{domain|encode}&btnG=Search

w preferencjach działa po kliknięciu zapytania .

[NAME]=Google index

[TITLE]=I

[url_R]=https://www.google.pl/webhp?hl=pl#hl=pl&source=hp&q=site%3A{domain|encode}&btnG=Search

[REGEXP]=<b>\d+?<\/b> of about <b>(.+?)<\/b>

[ALTREGEXP]=<b>\d+?<\/b> of <b>(.+?)<\/b>

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Nowe pozycjonowanie będzie bardziej ambitne i bardziej pracochłonne.

Pracochłonne to było kilka lat temu jak wszystko robiło się ręcznie, teraz kilka skryptów robi to co kiedyś kilku ludzi...

Wszyscy czekają na update, a update'a pewnie nie będzie :-)

może był tylko teraz już nie będzie jawny? Albo po prostu jak zostanie wzdrożony coffeine sam pr już nie będzie istotny i zostanie zastąpiony przez nowe mechanizmy obliczania jakości stron?

Tak tak widzę, że co niektórzy w google pracują, zajmują się strategią firmy a może po prostu wróżą z fusów lub mają czarodziejską kulę. Ja kuli nie mam i nie cierpię jak ktoś pisze bzdury nie mając jakichkolwiek podstaw do tego :puknijsie: A "google"i tak ma wszystkich nie powiem gdzie i zrobi tak jak uważa . I tomi się podoba :yahoo:

Zielony pasek to znak rozpoznawczy gógla :)

wątpie by z niego zrezygnowali, chodź jest to możliwe.

Ostatnio z człowiekiem zwanym google (zajmuje sie farmieniem :)) w firmie rozmawiałem na ten temat. I doszliśmy do wspólnych wniosków że:

1. To znak firmowy google i jest to rozpoznawalny element

2. Przez SWL - który w polsce na taką skale występuje mieli by z tego zrezygnować

3. Ładnie wygląda

4. Zawsze był to element który kojarzony był z prestiżem wielu stron i wyznaczał trendy od kogo trzeba brać przykład

..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::..

Ostatnio z człowiekiem zwanym google (zajmuje sie farmieniem :)) w firmie rozmawiałem na ten temat. I doszliśmy do wspólnych wniosków że:

1. To znak firmowy google i jest to rozpoznawalny element

ja mysle ze znakiem firmowym google jest co innego niz zielony pasek, ktorego normalny czlowiek na oczy nie widzial

2. Przez SWL - który w polsce na taką skale występuje mieli by z tego zrezygnować

a dla google swl sa tak pozyteczne ze mieliby dla nich zostawiac pr? smiem w to watpic;)

3. Ładnie wygląda

dla kogo? widza to tylko zapalency

4. Zawsze był to element który kojarzony był z prestiżem wielu stron i wyznaczał trendy od kogo trzeba brać przykład

przeciez pozycjonowanie jest be, to sztuczne pokazywanie strony z ktorym google walczy wiec im trudniej bedzie wylapac od ktorych stron trzeba sie wzorowac tym dla nich lepiej

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Ostatnio z człowiekiem zwanym google (zajmuje sie farmieniem :)) w firmie rozmawiałem na ten temat. I doszliśmy do wspólnych wniosków że...

Sugeruję porozmawiać ze zwykłym użytkownikiem internetu, takim, któremu pozycjonowanie kojarzy sie z ustawianiem w poziomie parapetu przy oknie. Jestem ciekawy co taki uzytkownik uzna, za znak firmowy G ;)

By nie byc gołosłownym:

- moja żona uważa, że znakiem tym są okulary, a z siecią i google bardzo dobrze sobie radzi :)

- znajomy, administrator jednego hostingu stwiedził, że jest to cytuje: "kolorowe logo"

Śmiem twierdzić, że w przypadku ukrycia przed swiatem tego paska, normalni userzy by nawet tego nie zauważyli...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności