Skocz do zawartości

Update Pagerank

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

potwierdzam kilku stronach w których maczam palce są zmiany:

na www.chh.pl miałem PR:4 mam PR:5

na www.youpc.pl miałem PR:0 mam PR:3

na kilku spamach bez zmian poza jednym:

na www.i-moto.pl miałem n/a mam PR:1, na pozostałych nie zauważyłem zmian

..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::..

No i o czym teraz bedziemy pisac? ZNowu trzeba czekac z kilk amiesiecy by móc trochę poczarowć :]

Nie płacz ;) zawsze można się troszkę ponakręcać wszystkim, co pracownicy googla głosili przez ostatnie dni, jako komentarz na zniknięcie PR w narzędziach dla webmasterów G... Przecież Pani Susan M. głosiła wręcz rewolucję i sprzątanie netu... "Usunęliśmy ten wskaźnik, ponieważ uważamy, że to głupie mówić ludziom: nie powinniście się na nim koncetrować, a jednocześnie pokazujemy im te dane, zwracając tym samym na nie ich uwagę"

....

cóż... wielkie bleble googla i tworzenie kolejnego internetowego śmietnika ;) w wykonaniu pracowników wielkiego G

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności