Skocz do zawartości

Update Pagerank

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jest, dziś jest ten dzień ;)

Chociaż nie na wszystkich stronach poszło w górę. Mało odwiedzane strony, chociaż dobrze linkowane i z oryginalnym tekstem u mnie poszły w dół, natomiast dużo odwiedzane dostały o 1 lub 2 więcej.

Pewnie przy następnym się wyrówna ;)

Pozdrawiam

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

ano wreszcie oczekiwane rpzez Was update ... ja nie wiem - normalnei jakbyście suchara zobaczyli po długiej głodówce ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Parameter program

Dzięki ;)

u mnie wszystkie strony nie drgnęły, konkurencja z top10 także bez zmian, być może za kilka dni jakieś zmiany będą

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności