Skocz do zawartości

Update Pagerank

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Serpy też od razu chyba ruszyły.

Myślałem, że Webbest tą 5teczkę załapie, ale na razie stoi w miejscu, chyba zostanie PR4, ale przynajmniej kategorie pr połapały :unknw:

ogólnie więcej wzrostów, spadek na razie jedne zanotowałem, ale uzasadniony, bo stracił trochę linków mocnych.

www.poradniki.zgora.pl z 0-3 to może w końcu niektórych przekona ;)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Ja nie jestem pewien czy mam dobre okulary na sobie... ale mam masę świeżych kilkumiesięcznych stron z 0 do 1-4, w tym jedna pr3 z jednym bl w yahoo. W sumie chyba się cieszyć powinienem, ale zdziwienie przeważa :D

Też widziałem stronę, która dostała PR4 (po update 3) mając 1 link z podstrony domeny PR5. No naciągany ten PR jest już jak nie wiem, nie ma co się za bardzo sugerować.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Ja nie jestem pewien czy mam dobre okulary na sobie... ale mam masę świeżych kilkumiesięcznych stron z 0 do 1-4, w tym jedna pr3 z jednym bl w yahoo. W sumie chyba się cieszyć powinienem, ale zdziwienie przeważa :D

Też widziałem stronę, która dostała PR4 (po update 3) mając 1 link z podstrony domeny PR5. No naciągany ten PR jest już jak nie wiem, nie ma co się za bardzo sugerować.

W tym rzecz, że jedyny link do tej strony pochodzi ze strony głównej ledwo zindeksowanego bloga na wordpress.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności