Skocz do zawartości

Update Pagerank

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja już wczoraj rano przewidywałem że będzie update. Jedna z moich stronach latała przez cały dzień po wszystkich pozycjach w google. W końcu osiadła na 2 miejscu na ok. 8 godzin i znowu spadek na 58 pozycję i praktycznie co godzinę o jedną pozycję wyżej. Już jest 51 miejsce, ale PR=2 jak stał tak stoi od ponad roku :aniolek:

Reszta +1 czyli bez rewelacji.

tak na szybcika z katalogow :

Tak się nie lansuj z adresami, bo za chwilę będziesz miał 0. ;]

ooo fucking... dinho dostał PR3 xDD moja pierwsza stronka z PR3 xd

i kolejna PR3 xD oj bardzo dużo skoków w górę o 1 i 2 stopnie.

Wszyscy w rodzinie zdrowi? :aniolek:

Ja mam nadzieję, że updejt jest w trakcie, bo póki co, tylko kilka stron dostało +1 do PR... reszta w miejscu. Na szczęście żadnych spadków :ufff: :-)

Pozdrawiam!

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

z 0 na 0, z 0 na 1 (6k wartościowych linków w yahoo ...;/),z 3 na 3 ,z 0 na 1,z 4 na 0 uuu klienci sie wkurzą ,ale w sumie z 25k bl spadło poniżej 1k,z 0 na 1 (13k wartościowych linków w bl),z 0 na 1, z 0 na 2 (chodź już ostatnio dostałem 2 ,ale spadło na 0 hmm) i z 0 na 2

nic lepszego nie dostałem ,ale przynajmniej poszło w góre

https://dobree.pl - śmieszne cytaty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności