Skocz do zawartości

Update Pagerank

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
site pnie sie w górę, coś się święci :) )

U mnie nie widać postępu.

Pierwszy raz po stworzeniu strony miałem site:1 już po 20 minutach!

O ile to wordpress to zapewne dzięki automatycznemu pingowaniu

Niet WP ani inne takie tam .... Bez p-fingowania

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Czy mi się wydaje czy na pasku PR w Firefoxie widzę nowe wartości...

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Site idzie w górę już od kilku dobrych dni. Zerknijcie sobie na staty eweblinka - w okolicach update PR zawsze były takie zwyżki. Jak na razie u mnie PR bez zmian, ale myślę że na dniach powinno coś drgnąć.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Tym site to bym się tak nie zachwycał. fakt idzie ale zwróćcie uwagę że obecnie prawie na każdym innym dc jest różny site a różnice są kolosalne. Mam strony gdzie różnice są rzędu 200 - 200 0000 zaindeksowanych podstron. Oby google nie skorygowało tego wszystkiego z dnia na dzień wyrównując do tych najniższych. Co do PR to nie widzę zmian jak na razie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

U mnie site skakal w ostatnich 4 meisiacach miedzy 12 tys a 85 tys, a od okolo 4-5 dni tzryma sie mocno w gornej granicy tzn zawsze jest miedzy 84-85 tys:)

Poza tym tez od okolo tygodnia zauwazylem, ze szybko mi sie indeksuja nowe podstrony, ktore sa zlinkowane z glownej, czasem nawet w 3-4 minuty, kiedyś to bylo wielokrotnie dluzej.

Sprzątanie po zgonach https://sprzataniepozgonach.pl/

Dezynfekcja i dezynsekcja https://www.isotech-pestcontrol.pl/
Ptaszyniec kurzy https://zwalczanie-ptaszynca.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności