Skocz do zawartości

Update Pagerank

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mnie zdziwiło, że mam wyzerowany PR na wszystkich stronach na jednym serwerze. Zobaczymy kiedy to się zmieni.

Bardzo dziwny update....

Mam jakiś tam stary katalog co ma PR4. Niedawno zrobiłem mu podstronę z tagami i ta podstrona ma PR5 .... śmiem twierdzić, ze to chore.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Też myślę że to dziwny update - te strony o które praktycznie nie dbałem dostały PR3 PR4 PR5 (czyli +1, +2). Te które bardziej "dopieszczałem" pospadały z PR. Najbardziej szkoda w spadków z PR6. Ale nie ma co narzekać, PR5 też dobry a najważniejsze i tak pozycje. Ciekawe jak update wpłynie na pozycje, bo pewnie jakoś jak zwykle wpłynie.

Szkoda, ze site takze sie zmnieszyl

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

z perspektywy czasu widzę ze coraz mniej osób zwraca uwagę na PR

Jestem innego zdania. Niestety u mnie wszyscy (słownie: wszyscy) kontrahenci kupujący linki patrzą na PR.

"coraz mniej osób zwraca uwagę na PR"

Moderując swego czasu kilka serwisów z artykułami stwierdzam, że w ich przypadku dla większości liczy się tylko PR. Jak ktoś tylko widzi stronę z PR 5 to jest gotów nie tylko przeczytać, ale także stosować się do regulaminu i pisać naprawdę fajne newsy, które warto umieszczać u siebie. Ale jeśli PR wynosi tylko 3 to pojawiają się w nim same śmieci bez związku z tematyką takiej strony.

....Niestety u mnie wszyscy (słownie: wszyscy) kontrahenci kupujący linki patrzą na PR.

i tu się zgadzam PR jest bardzo dobrym wykładnikiem przy sprzedaży linków można zarobić krocie na PR5 czy PR6 nawet nie musi być "prawdziwy", ale ile osób z tych "wyszykich" patrzy na to co naprawdę się liczy ? wiek i historie domeny ?

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności