Skocz do zawartości

Update Pagerank

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
rotfl.gif brawa.gif

nie ma to jak dużo wnoszący post do tematu :D

Jeżeli chodzi o temat topiku to mój post wniósł do niego tyle samo co post Stwora... !!!

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Jak za starych dobrych czasow , 1 link z PR6 zrobil PR5 :)

mam nadzieje ze G bedzie tez taki szczodry dla home page nastepnym razem.. bo ten update to dla podstron i subdomen chyba tylko

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

• 2 tygodnie później...

Ja dopiero teraz się skapnąłem, że jedna moja galeria "odpięta" niedawno od strony dostała PR3... :crazy: (strona bez zmian - PR4)

Hmm, u mnie znowu sporo zmian, czyżby gugiel zdecydował się na całkowicie nieregularne wprowadzanie w życie update pr?

Ja od jakiś 2 miesięcy obserwuję właśnie tak jak by takie zjawisko jak nieregularne update PR.

A może teraz dzieje się to na bieżąco.

No może nie że zaraz na drugi dzień widzimy zmiany, no ale bywają one czasem dość szybko, a czasem dość ospale.

:rotfl:

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności