Skocz do zawartości

Update Pagerank

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

na moje oko bedzie na dniach

Widzisz, G to ustrojstwo nie do przewidzenia. Minęły 2 tygodnie i nie ma. Ale można śmiało napisać, że w tym roku na 90% będzie.

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zaś u mnie z PR0 poleciało do PR3, więc coś się się zaczyna, przez 3 miesiące było PR0 teraz cos się ruszyło, z tym ze na pozostałych stronach na razie żadnych zmian

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

To Musisz jeszcze odwiedzić wszystkich, którzy będą zainteresowani PR Twojej strony i robisz to samo. Na wszelki wypadek kupujesz na drogę drugi zielony mazak...

Tak na poważnie to jak widać Google robi z nami co chce. Pewnie na wszystkich podobnych forach jak zawsze pojawia się dyskusja o updacie. Google przeciąga sprawę, żeby zbudować atmosferę napięcia "co to będzie" z naszym zielonym paseczkiem :blush:. To tak jak z gwiazdami telewizji, które utrzymują szczyt swojej sławy tak długo, jak długo na Pudelku pojawiają się plotki o nich ;) Bing czyha za rogiem więc trzeba robić wszystko, żeby o Google było głośno...

To Musisz jeszcze odwiedzić wszystkich, którzy będą zainteresowani PR Twojej strony i robisz to samo. Na wszelki wypadek kupujesz na drogę drugi zielony mazak...

Tak na poważnie to jak widać Google robi z nami co chce. Pewnie na wszystkich podobnych forach jak zawsze pojawia się dyskusja o updacie. Google przeciąga sprawę, żeby zbudować atmosferę napięcia "co to będzie" z naszym zielonym paseczkiem :blush:. To tak jak z gwiazdami telewizji, które utrzymują szczyt swojej sławy tak długo, jak długo na Pudelku pojawiają się plotki o nich ;) Bing czyha za rogiem więc trzeba robić wszystko, żeby o Google było głośno...

Hehe co za proównanie:D

Google celebryta;)

Nic, a nic.

Z tego co wiem to PR0 uzyskuje się po indeksacji, a nie po update PR. Sam niedawno otworzyłem kilka stron i mają już PR0. Jeśli chodzi o spadek PR w dół to może w każdej chwili spaść w końcu istnieją filtry i bany.

PS. Mam takie przeczucie, że update będzie lada dzień :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności