Skocz do zawartości

Jakie zaplecze pod SWL?

Winston

Rekomendowane odpowiedzi

Można tak powiedzieć , handlarze robią zaplecze pod SWL z takiego zaplecza to potem juz nie wiele mozna wyciągnięć jak mają 50 linków albo i więcej wychodzących z wszystkich SWL na stronę ale prywatnie to spoko możesz sobie wybrać jeden system i mieć jeszcze miejsce na swoje linki

Pamiętaj im mniej wychodzących tym lepiej dla domeny.

Marketing internetowy dla firm

• 4 tygodnie później...

Nie chcę tworzyć niemal identycznego tematu dlatego zapytam tutaj:

Chodzi mi o zaplecze pod Statlink.pl aby wyciągnąć chociaż ~1000 pkt miesięcznie.

Ile mniej więcej osiągnę z 1 domeny i 10 subdomen, każda około 10-15 podstron?

Ewentualnie jeżeli źle kombinuję to proszę o drobne naprowadzenie w kwestii budowy zaplecza pod Statlink.

Drugie pytanie jest pewnie zabawne - ale czy mogę instalować i zbierać punkt z SWL korzystając z Free Hostów?

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

• 2 tygodnie później...

Z tworzeniem od podstaw zaplecza pod SWL'e bym się wstrzymał do nowego roku, do czasu jak google zrobi mortal kombat. Jak wiadomo Google nie będzie zwracał ilości site więc SWL'e będą miały nie lada problem do przeskoczenia. Jak sprawa się rozjaśni i programiści coś wymyślą nowego można by było robić. Teraz moim zdaniem szkoda czasu na 2 tygodnie zbierania pkt.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Mam pytanie odnośnie zapleczówek pod linkme. Zgodnie z założeniami jest do 14 podstron i unikalna treść. Tylko że wygląd strony jest... autorski. Za póki co 3 strony otrzymałem około 1000 punktów. Strony w subdomenach domeny .pl, wszystko sprawnie działa ale jak na 14 podstron to chyba trochę mało punktów? Myślicie że powinienem poczekać? Czy linkme może obniżyć liczbę punktów do ~40% za słaby wygląd?

przykładowe zaplecze: https://pozycjonowanie.ngry.pl

Drugie pytanie jest pewnie zabawne - ale czy mogę instalować i zbierać punkt z SWL korzystając z Free Hostów?

To jest zależne od wymagań systemu - jakoś musi paczki tych linków pobierać, przyjęło się - może sie mylę, że z reguły trzeba jednej z funkcji php: file_get() / fopen() / curl()

Tego czasem darmowe hostingi nie obsługują. Lepiej już kupić pare domen, śmieszny hosting z allegro (bo bardzo tani) i tak stworzyć zaplecze. Zrobić backup, który będzie można w razie padu 'krzaka' szybko odtworzyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności