Skocz do zawartości

Protest przeciwko PZPN

Pakinter

Rekomendowane odpowiedzi

"PROTEST- Rusza protest kibiców przeciwko PZPN! Pierwszą poważną okazją do pokazania im, że mamy ich dość to 14.10.2009 mecz Polska - Słowacja. Apel do wszystkich kibiców w całej Polsce - ZBOJKOTUJMY ten mecz!!! Jeśli jesteś moderatorem fora internetowego związanego z piłką nożna umieść podobny apel! 14.10.2009 - stadion powinien świecić pustkami. 0 biletów - 0 kasy dla PZPN-u! Do akcji włączyła się ogromna rzesza forumowiczów z największych polskich portali informacyjnych . Serbia na koniec eliminacji grała przy pustych trybunach. Bośnia i Hercegowina grała również przy pustych trybunach, ale tam jeszcze do protestu dołączyło się 13 najlepszych graczy i padł ich związek piłki przestępczej. Zróbmy coś dobrego dla polskiej piłki nożnej! Nam tez może się udać!Proszę skopiujcie ten komunikat i umieśćcie go na innych forach.

wklejone z forum onet.pl"

https://sport.onet.pl/...0,forum.html?TEMAT=1248770

https://koniecpzpn.pl

Przeklejone z innego forum. Nie wiem czy protest cos da czy nie, ale chyba warto sprobowac i to naglosnic.

Ehh no dobra, przerzalem ta stronke www.koniecpzpn.pl i widze ze ktos tez chce zarobic na tej akcji. Czy Polacy nie potrafia zrobic niczego bezinteresownie tylko na kazdym kroku kreca walki?

TEMAT DO KASACJI

Niestety walczący o coś za nic juz chyba wiginęli, są wyjatki oczywiście, ale jest ich tak mało, że szkoda gadać...

Nie czaję gdzie są zadymiarze? Barany potrafią pociąg zatrzymać wyjść w polu, rozebrać się do pasa i "naparzać za klub", w cudzysłowiu bo za klub to oni by palcem nie ruszyli, Ci za klub dali by się pokroić, by tylko kar za zadymy nie było i móc pójść na mecz Wisły z Legią z całą rodziną by wspierać swoich, ale nie o tym ja tu chciałem pisać... Jak by się w końcu raz przydali Ci "kibice" do zrobienia porządku w PZPN to ich nie ma, jak by się takie stadko przetoczyło przez budynek, to Lato i cała reszta kolesiostwa juz by się tam nie pokazała, a może poniosła mnie wyobrażnia, nie wiem :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Przykre jest to, że jak zwykle dużo się mówi, a mało działa. Stadion i tak wypełni się chociażby w połowie i nie będzie można mówić o bojkocie więc PZPN nadal będzie się miał dobrze. To jest porażka całego narodu, że od tylu lat nie potrafimy się na tyle zorganizować by obalić ten cały PZPN i ludzi, ludzi, którzy przez tyle lat tam są i nic nie osiągnęli. Mimo to trwają na stołkach, biorą coraz większe pieniądze i zawsze uśmiechnięci, zawsze optymistyczni, raczą Nas coraz większymi absurdami, które wyśmiewa prasa, wyśmiewa kibic, internauta etc. Mimo to, te wszystkie kompromitacje nie mają dla nich konsekwencji zawodowych. Poza tym jak to jest, że PZPN-em rządzi były piłkarz, w zarządzie są trenerzy bez osiągnięć, pełnią role wielkich ekspertów. Czy Lato ma odpowiednie wykształcenie by pełnić funkcję prezesa takiej instytucji? Czy ma w ogóle wiedzę z zakresu z którego powinien mieć? Taki Engel. Teraz wielki ekspert, a co on takiego zrobił poza nie wyjściem z grupy na mistrzostwach świata w 2002? Albo Piechniczek. Co on wygrał w ciągu ostatnich 20 lat? I tacy ludzie sobie rządzą całą Polską piłką, mnie dziwi to, że ludzie się dziwią, że jest tak źle z Polską piłką, przecież z takimi władzami to zupełnie zwyczajne ;]

• 3 tygodnie później...

Przepraszam, że jestem archeologiem, ale musiałem odświeżyć, bo chciałem się Was zapytać o tą stronę, a dokładnie o jej PR. Skoro strony zmieniają PR z n/a na 0 (tak gdzieś tu czytałem) automatycznie po podlinkowaniu to jakim cudem ta strona mimo 3000 BL (na PR = 0 raczej wystarczyć powinno) na pewno b. zróżnicowanych i z naprawdę wielu witryn ma PR dalej n/a?

Stronę tą oprócz jakichś tam for internetowych cytują poważne dzienniki internetowe. Nawet za granicą mówi się i linkuje do tej akcji. W ogóle te 3000 BL to chyba zdecydowanie za mało... Bardzo mnie to dziwi... Widziałem już strony z PR = 1 z nie przechwyconymi domenami, mające kilkanaście BL.

Swoją drogą wszyscy obracają na tym swój marketing. Grupa operacyjna napisała piosenkę:

, Bank WBK się zareklamował tym, że się... nie będą reklamowali.
"Od początku zaangażowania Banku Zachodniego WBK w sponsoring piłkarskiej reprezentacji Polski naszym celem było wspieranie drużyny narodowej. Nasze działania spotykały się z bardzo dobrym przyjęciem kibiców. Dlatego z narastającą irytacją obserwujemy potęgujący się rozdźwięk między PZPN a kibicami. Nie zamierzamy ingerować w działania niezależnej organizacji, jaką jest PZPN, ale jako sponsor drużyny narodowej nie możemy być ślepi na brak porozumienia z kibicami, na narastającą wzajemną agresję, na odwrócenie się i lekceważenie ludzi, którzy kochają piłkę nożną i z poświęceniem towarzyszą narodowej reprezentacji w trudnym dla niej okresie. W tej sytuacji Bank Zachodni WBK zdecydował o wycofaniu swoich reklam, które miały być wyświetlane na Stadionie Chorzowskim podczas ostatniego meczu eliminacyjnego do przyszłorocznych mistrzostw świata.

Jesteśmy pewni, że porozumienie jest możliwe. Jego cel jest dla wszystkich oczywisty. Wierzymy, że działacze, na których spoczywa obowiązek budowania silnej piłkarskiej reprezentacji przystąpią do realizacji tego celu z determinacją i poświęceniem"

specjalne oświadczenie rzecznika Piotra Gajdzińskiego.

O akcji mówi się już praktycznie wszędzie, ten cały "głównodowodzący" był m.in. w TVN. Wszyscy o tym piszą, dużo szumu jest. Może pozycjonerzy by wypozycjonowali stronę na hasło "pzpn"? :) Skoro wszyscy się reklamują... :rotfl:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności