Skocz do zawartości

Protest przeciwko PZPN

Pakinter

Rekomendowane odpowiedzi

Sytuacja wyglądała już beznadziejnie, przegrywaliśmy już 1:4, ale udało się - po heroicznej pogoni wygrywamy ten mecz 6:4! Jasne, sześć rzutów rożnych to nie osiem, ale na takim boisku to i tak wielki wyczyn.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Osobiście uważam, że nasi piłkarze znośnie zagrali ten mecz (ocena 3+), a trener dobrze się spisał (ocena 4). Pamiętajcie brać poprawkę na pogodę ;)

Wyjaśnienie gdyby ktoś uważał inaczej - jest to kompletnie nowy skład, nie zgrany ze sobą. Praktycznie parę treningów na krzyż, ale widać że jest progres co cieszy. Majewski widać szuka nowej krwi w drużynie i mu się to powoli udaje, za co go cenię :D

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Mi także że się nawet podobała ta gra.. jak na brak zgrania, w końcu na plus występ Obraniaka i Błaszczykowskiego, w nich jest duży potencjał, odziwo Bieniuk sobie nieźle radził, ale prawda jest taka że Słowacy po prostu nie atakowali to i obrońcy nie mieli za dużo okazji do popełnienia błędu. Myślę, że można z nadzieją patrzeć w przyszłość.

Wy sobie chyba jaja robicie broniąc Majewskiego. Nie chodzi o to, że to zły trener, bo jest dobrym trenerem ale kuwra! Za słaby jest na reprezentacje!

Za dwa lata mamy mundial. Czy wy sobie z tego sprawę zdajecie?? Na zbudowanie Reprezentacji przez duże R trzeba minimum dwa lata. Gra jest warta świeczki i każdy chce zarobić. Tyle, że jeśli te ciołki pozostaną na stołkach to nie zarobi nikt, bo kibice oleją takie mistrzostwa.

Ja myślę, że każda reprezentacja z trenerem innymi niż Smuda lub Kasperczak to w obecnej sytuacji jest porażka, dno i hańba. Tak być nie może i wali mnie, czy pozycjoner, WBK, czy ktokolwiek inny chce na tym zarobić. Mamy szansę pokazać się w Europie, to jakieś kolesie nas wycirulają. To się nie może udać.

Ja myślę, że każda reprezentacja z trenerem innymi niż Smuda lub Kasperczak to w obecnej sytuacji jest porażka, dno i hańba.

Kasperczak?? A kiedy ostatnio osiągnął COKOLWIEK w piłce?? A przepraszam, osiągnięciem na skalę światową było spuszczenie Górnika w ubiegłym sezonie.

Zgadzam się, że Majewski to dobry trener ale nie na kadrę. Najbardziej mnie dziwi, że dostaje po du**e na równi z betonem PZPN a tak naprawdę to czemu on jest winny?

Obecnie Smuda wydaje mi się najbardziej rozsądnym rozwiązaniem. Jednak kogo by nie wybrali na następcę Majewskiego to i tak będzie w niedługim czasie (domyślam się, że po EURO2012) opluwany przez całą Polskę jak Leo ostatnio.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

na piłce się nie znam, ale słuchając wypowiedzi obecnego trenera, który ledwo ma energie usta otworzyć, żeby mówić to się nie dziwię, że tak grają :)

zobaczcie ile w trenerach reprezentacji kobiet i mężczyzn w siatkówce, czy w reprezentacji ręcznej jest energii, a Majewski sprawia wrażenie jakby zaraz miał zemdleć...

Panowie wszystko fajnie tylko co Wy macie do Majewskiego skoro on dopiero co został trenerem ? Wiadomą rzeczą było, że przez te kilka treningów nie zrobi z naszej reprezentacji drużyny na miarę mundialu. Co z tego, że przyjdzie Smuda ? Większośc piłkarzy zostanie ta sama a tym samym podobny poziom ich gry.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Niestety - jeżeli liga jest na niskim poziomie to i drużyna narodowa będzie kiepska - no chyba, że jakiś mega cud by się zdarzył.

Ale patrząc na siatkówkę - Polska liga jest jedną z lepszych (może poza włoską, czy tam rosyjską...) ale na pewno liczy się na świecie. No i siatkarze/siatkarki również zawsze liczą się w walce o najwyższe miejsca. Tak samo piłka ręczna - mimo, iż mniej znana dyscyplina w Polsce - mniej popularna (ja z jakieś 8 lat temu nawet w klubie w ręczną grałem :P ) to jednak poziom ligi jest dość wysoki - no tu niemiecka biję na głowę, ale po niemieckiej to Polska liga piłki ręcznej jest chyba druga, trzecia...

A teraz pomyślmy jaki poziom ma liga piłki nożnej... ja tak jeszcze X lat temu jak byłem młodszy były czasy gry FIFA99, zawsze rozumowałem to, że tam są najlepsze ligi w europie... i była grecka i była wloska, hiszpańska itd. i chyba nigdy polskiej nie było. Teraz już od dobrych lat mnie to nie kręci - ale chyba nadal w grze FIFA nie ma polskiej ligi.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• 2 miesiące temu...

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności