Skocz do zawartości

Netia opinie

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ostatnio dzwonila mila Pani z Netii z propozycja,generalnie zaoszczedze dwa razy.Moje pytanie do Was,jakie sa Wasze doswiadczenia z ta firma?Czytalem w necie,ale jest pol na pol,nie wiem czy to jest zalezne od rejonu.Obecnie mam neostrade.Wszyscy narzekaja na dlugi czas aktywacji,ale z tego co mowi,jak podpisze teraz umowe(z neo wygasa w listopadzie) to sygnal bedzie z dnia na dzien.

Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

z tego co mowi,jak podpisze teraz umowe(z neo wygasa w listopadzie) to sygnal bedzie z dnia na dzien.

Haha, jasne :) Gdybyś dopytał, tzn. zadał pytanie w stylu "czy w każdym wypadku sygnał jest z dnia na dzień"... to usłyszałbyś że w umowie jest zastrzeżona aktywacja usługi do dwóch tygodni... i nie w każdym wypadku "ale te wypadki są bardzo nielicznie, etc. etc." :D Teraz, jeśli chciałbyś podpisać umowę z netią 2 tygodnie "wstecz", tzn. przez 2 tygodnie masz internet z tp i z netii jakby ta druga nie zdążyła - to też nie ma takiej możliwości. Tzn. nie ma żadnej możliwości podpisania umowy na dostęp do internetu z dwoma dostawcami na jednej linii.

Z resztą wiem z doświadczenia, że konsultanci netii nie za bardzo wiedzą co mówią. Też miałem taki telefon, zrezygnowałem po dwóch telefonach do supportu i stwierdzeniu jacy niekompetentni ludzie tam pracują. Ogólnie zraziło mnie to, jak bardzo trzeba ich ciągnąć za język żeby się czegokolwiek dowiedzieć a po bzdurach które mi wcisnął "konsultant" z T2 jestem uczulony na marketingowe bełkot i obiecanki...

Ja tam wolę pół megabita w tp niż 2 gdzie indziej :) Jak możesz sobie pozwolić na 2 tygodnie bez sieci to bierz.

Korzystam z usług tele2 i netia, wszystkie tego typu usługi są tańsze od monopolisty tp s.a.

Jeżeli w przeciągu 2 lat korzystania z netii miałem 3-4 awarie, to wszystkie były spowodowane z winy tp.

Po za tym szybki i sprawny saport. Polecam tą firmę :D

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności