Skocz do zawartości

Ukrycie Linków

Largo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam takie pytanie :) Czy jak ukryje linki przez komende <div> i inny sposób ;) ale tego nie powiem jak to czy Google i inne wyszukiwarki znajdą Link ?

Chodzi mi o to aby na mojej WWW nie było widać linków i tak jest :( Mam Link Vault i Linkuj.pl i zadnych Reklam :)

Pytanie polega na tym czy linki te są przydatne dla Google ?

Pozdrawiam

Hehe nie oszuastem, troche sprytu i tyle. Ty to uznajesz za oszustwo. Pochodz troche po necie poszukaj kodu LV i sam zobaczysz, 3/4 stron ma LV i ukrywa linki, wiec mów to na cały Net Polski !

Dzieki za info którego nie dostałem

PS. Oki zmieniłęm już na widoczne Reklamy :) Niech będzie ze Sprawiedliwość wygrała.

to ja Ci dam info, - w systemach jest wyraźnie napisane, że nie mozna ukrywać linków, twoja sprawa czy ukryjesz czy nie ale pamiętaj jedno takie metody mają "krótkie nogi" a smrodek oszusta jak sie przyklei to nie pomoże nawet "vizir aż do bieli"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Hehe nie oszuastem, troche sprytu i tyle. Ty to uznajesz za oszustwo. Pochodz troche po necie poszukaj kodu LV i sam zobaczysz, 3/4 stron ma LV i ukrywa linki, wiec mów to na cały Net Polski !

PS. Oki zmieniłęm już na widoczne Reklamy :) Niech będzie ze Sprawiedliwość wygrała.

taaaa wszelkie ustawienie pozycji divów itp tak aby były niewidoczne nazywa się SPAMEM ! i możesz za to wyłapać banika w wielku szukaczkach

Witam szanownych Kolegów :)...

nie wiem zbytnio o czym powyżej piszecie bo posługujecie się jakims niezrozumiałym grypsem, by nie rzec bełkotem.(bez urazy) Jednak dorzuce jeszcze takie pytanie: czy jeśli widziałem stronę w której kropka była linkiem , to czy tez można powiedzieć że to spam bo ukryty link? Wszak ja widać wyraźnie. A dla pozycjonowania taki link jest wystarczający, bo Googlebot go zaindexuje. Czyż nie? No zgoda, utracono okazję do wstawienia anchor textu ale link jest.

I głowy nie dam ale palec bym zaryzykował że żadna szukaczka tego nie uzna za spam.

wczasy w górach

książęce wczasy w pałacu

agroturystyka

jeśli widziałem stronę w której kropka była linkiem , to czy tez można powiedzieć że to spam bo ukryty link?

teoretycznie nic nie jest ukryte, więc spam to nie jest. Pozostaje kwestia moralna, ale bana raczej nie ma za co przyznać.

Ale jak już robić coś takiego, to czy nie lepiej wykorzystać baner zbudowany z obrazu 1x1 i z anchorem? Wiele stron ma tzw. spacer.gif tylko pododawać anchory.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności