Skocz do zawartości

SWL na poczatek

waskiphoto

Rekomendowane odpowiedzi

każdy system jest prosty w obsłudze jeśli się z nim spędzi kilka godzin więc pod tym kątem raczej nie ma co patrzeć, może zacznij na początek od statlinka który jest bardziej przyszłościowym systemem niż linkme. Jeśli chodzi o rotacyjny to polecam gotlink.pl, największy system rotacyjny w Polsce ;)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Zaczynam swoja przygode z systemem wymiany linków...

zaczynasz przygodę wykorzystywaniem SWL'i, mam rozumieć, że samo pozycjonowanie bez systemów masz juz tak obcykane, że tylko to Ci pozostało?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Z rotacyjnych najlepiej wybrać pomiędzy gotlinkiem a e-weblinkiem, lub korzystać z oby dwu. Seo.net jest trochę zaniedbanym systemem i porzuconym w jakimś stopniu. Aczkolwiek nadal jest skuteczny, to nie polecam systemu ,którego istnienie jest wątpliwe ;)

Ze stałych polecam tylko statlinka !!!

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zależy do czego chcesz wykorzystać linki z SWL. Jeżeli do dopalania wpisów w katalogach, preclach lub długiego ogonu w mającej już swoją moc stronie to coś z rotacyjnych, np. gotlink.com . Jeżeli chcesz zdobyć stałe linki pozycjonujące stronę docelową to linkme.pl albo stalink.pl

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Tak jak koledzy powyżej piszą, jeśli rotacja to zdecydowanie gotlink. A ze stałych linków to proponuję sprawdzić nowego seomatika. Ma na prawdę sporą moc. A do czego chcesz wykorzystać swl?

masz racje gotlink i seomatika to najlesze systemy

Podłącze się do tematu, jeśli moje zaplecze jeszcze dobrze nie powstało (jestem w trakcie tworzenia), czy warto linkować stronę pozycjonowaną z SWL'a, czy raczej poczekać, aż zaplecze będzie gotowe i wtedy linkować zaplecze?

Najtrudniej nauczyć się że nawet głupiec ma czasami rację (Winston Churchill)

fotografia

hochzeitsfotograf berlin

Podłącze się do tematu, jeśli moje zaplecze jeszcze dobrze nie powstało (jestem w trakcie tworzenia), czy warto linkować stronę pozycjonowaną z SWL'a, czy raczej poczekać, aż zaplecze będzie gotowe i wtedy linkować zaplecze?

świerzej strony nigdy nie linkuj swlem

przerabiałem linkme.pl statlink.pl gotlink.pl i e-weblink.com w pierwszej kolejności poszedł linkme.pl bo polecany w książkach, blogach sporo punktów się sprzedaje. Dodałem kilka stron i zacząłem linkować 2 moje serwisy niby OK ale jak zacząłem przeglądać gdzie moje linki trafiały to się wyląkłem a niby kat elite...

Postanowiłem po testować statlink Dodałem 1 stronę punkty zbierały się strasznie mozolnie ale dałem mu szansę poczekałem miesiąc uzbierało się trochę punktów i zacząłem dopalać moje serwisy (te same co w linkme.pl) efekt dużo lepszy niż w linkme.pl Nawet po wycofaniu wszystkich linków z linkme.pl pozycje nie spadły zatem do stałych bynajmniej dla mnie najlepszy jest statlink.pl Jeśli masz trochę cierpliwości by nazbierać punkty to jest moim zdaniem najlepsze rozwiązanie na stałe linki.

Co do rotacyjnych nadal testuje gotlinka i e-weblinka (bardziej do indeksowania podstron) tutaj oba są skuteczne jednak bardziej doceniłem e-weblinka ze względu na opłacalność dodawanych stron do systemu (stosunek ilości przyznanych punktów za dodaną stronę do potrzebnych punktów na indeksację oraz do ceny rynkowej wynajmu punktów). Zatem wszystko zależy od tego jak chcesz zdobywać punkty. jeśli chcesz je wynajmować bardziej opłaci się gotlink jeśli będziesz tworzył strony pod te systemy i z zarobionych punktów chcesz linkować polecam e-weblinka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności