Skocz do zawartości

SWL na poczatek

waskiphoto

Rekomendowane odpowiedzi

ehh i ciągle te same pytania. Z rotacyjnych to obecnie każdy chyba że masz możliwość i musisz dawać kilka milionów pkt na domenę to wtedy ten co jest najstarszy i ma najwięcej domen. Ja bym obstawił wtedy eweblinka. Jeżeli natomiast na stronę chcesz dać do kilku tys pkt na podlinkowanie to jak mówiłem każdy bo dajesz tyle aż się zdołasz przebic na interesująca ciebie pozycje i aż ci stron w systemie nie zabraknie na których możesz wyświetlac swoje linki .

Jak zaczynasz nie polecam swl bo to tylko jedne z kiku... iluś tam narzędzi przydatnych pozycjonerowi, a linkowac też możesz wiele od własnego zaplecza, przez wpisy w preclach i katalogach po stronę pozycjonowaną. Google jednak od kilku lat ma schizofrenie i wierzy w czystość serpów więc jak mu podpadniesz to zarobisz od filtrów po bany za spam i temu podobne praktyki.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zaczynam swoja przygode z systemem wymiany linków typu linkme.pl, seo.net itd i mam pytanie ktory według was dla mnie, czyli pocvzatkujacego bedzie dobry? .......

Przygody z pozycjonowaniem nie zaczynaj od SWL'i ale jeżeli dojdziesz już do takiego poziomu że możesz je użyć to e-weblink bedzie tutaj najlepszy

Odnosząc się tylko do sformułowanego tematu - żaden nie jest dobry na początek

a jeśli strona jest już porządnie linkowana z naturalnych (lub pseudo naturalnych chociaż źródeł) to polecam gotlink, ma jednak moc tematyczną

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności