Skocz do zawartości

Wypełnianie automatyczne formularza

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie może jakiś plugin do Firefox który by automatycznie wypełniał pola formularza

po wejściu na daną stronę ?

Mam co prawda Autofill Forms , ale w nim muszę wybierać z listy wartości do wpisania.

(PPM + wybranie z listy wartości)

Chciałbym aby działało tak:

1) Wchodzę np. na stronę katalogu gdzie dodajemy nową stronę

2) Same wypełniają sie pola formularza

3) Ja naciskam tylko SEND

No to Lesiu się mylisz :)

Jest takie coś https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3863

Jednak trzeba sporego nakładu pracy aby to ładnie biegało po naszych katalogach z ulubionych i mi się jej nie chciało robić. W sumie ktoś mógłby zrobić swoje makro i sprzedawać je na pio.

Myśle, jednak, że i tak nie będzie pilnowalo gdzie dodałeś strone a gdzie jej jeszcze nie dodałeś. OProjekt na pewno ciekawy.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Dodaj sobie ikonkę AutoFill Forms na pasek narzędzi - po jej kliknięciu AFF wypełni formularz. Poza tym jest skrót klawiszowy Ctrl-J, który robi to samo.

Do tego możesz sobie zdefiniować kilka profili - przełączając się pomiędzy nimi możesz katalogować kilka stron równocześnie.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

• 11 miesięcy temu...

Mam pewien problem z dodatkiem AutoFill, a mianowicie jak chcę wejść w opcje dodatku to wyskakuje mi poniższy błąd.

Błąd parsowania XML: niezdefiniowana jednostka

Obszar: chrome://autofillforms/content/autofillFormsOptions.xul

Numer linii: 275, kolumna 7:

<checkbox label="&callonchangeafterfillingfields.label;" preference="callOnChangeAfterFillingFields"/>

Mam najnowszą wersję dodatku + najnowszą wersję Firefox'a. Chciałbym eksportować wszystkie profile, a mam ich trochę.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności