Skocz do zawartości

Wyszukiwarka Onet.pl 8%

don

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w sprawie onetu to już porażka zupełnie

fraza 'mieszkania' i patrzeć na pierwszy rezultat - ktoś jeszcze mi powie, że wyniki nie są ustawiane? reklamują siebie jako portal o nieruchomościach - mają owszem taki serwis, ale jego aktualność jest tak na około rok wstecz #-o

https://szukaj. onet.pl/query .html?col=all&odm_tez=odmiana&qt=mieszkania

a dominium.pl jak zleciało tak się pozbierać nie może. wyniki totalnie porąbane.... bleeeeeee, szkoda gadać

śmierć onetowi :mrgreen:

edit: hasło 'nieruchomości' - to samo, i również tu dominium.pl wypadło totalnie. co za porażka ten onet grrrr :evil:

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

intruder2600 mój komentarz był do odpowiedzi s4lc Very Happy

a w gwoli dokładności jak by nie było google.pl to został google.com Twisted Evil

sorki, zartowalem oczywiscie :mrgreen:

fraza 'mieszkania' i patrzeć na pierwszy rezultat
hasło 'nieruchomości' - to samo,

i tutaj np. wp wypada zdecydowanie lepiej - wyniki sa ustawione ale jednak wspolczynnik spamowania znacznie mniejszy i w efekcie trafniejsze rezulaty :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

wp wypada zdecydowanie lepiej

intruder2600 ja Cię bardzo proszę... :mrgreen:

wp to nie jest wyszukiwarka, nie mieszajmy ogórków z dżemem ale np kiszoną kapustę ze śmietaną i cukrem....

onet daje dupska na całej linii - wpiszcie np zdrowie - kompletne dno :?

no ja niestety, tez nie moge powiedziec nic dobrego ani na temat wp.pl ani onet.pl.

Jesli chodzi o wp, to jest taka sytuacja, ze oficjlana strona mojego miasta znajduje sie dopiero na 10 miejscu (bo nikt nie wydal 10zl),(google 1) ,a na poaczatku sa serwisy, ktore poprostu zapalcily, a skoro jest to wszystko moderowane to pod slowem Puck na pierwszej pozycji chcąc niechcac powinna pojawiac sie oficjalna ostrona prawda??

No o onecie już szkoda mi wogole pisac, to co oni z nami teraz robią to już beznadzieja, no ale widac to w rankingach jak onet leci na leb na szyje. [/url]

Onet, on coś jeszcze wyszukuje? Jeśli tak to miejsce gdzie umieścić linki i boksy sponsorowane. Lubie portal choć wp jest lepsza. Ale szukajka to bani, niby pare dni temu zaczęło wracać do normy ale na weekend pokręcili znowu.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

wp to nie jest wyszukiwarka, nie mieszajmy ogórków z dżemem

i dokladnie tak napisalem wczesniej - wp to katalog, bardzo dobry katalog bo moderowany kazdy wpis, chociaz duzy minus maja za te smsy za 10 zl - to bylo bardzo zle posuniecie z ich strony :)

chyba somie zmienie podpis w avatarze na "dyrektor zamieszania" :)

1. miejsce na takie słowo... no no...

Konkurs SEO - strona g�Šwna - ladny krzaczek w tytule ;)

ostatno pisal do mnie stary klient bo polecial w onecie na swoja fraze i pyta co ma zrobic zeby wrucic - od 3 dni sie zastanawiam co mu napisac i chyba napisze zeby to po prostu olal #-o

boskionet uwzględnia już w wynikach polskich np chińskie yahoo :) ta technologia powala!

https://szukaj.onet.pl/query.html?s=1&wia=&...=&qt=cc&col=all

na pewno chłopcy z yahoo musieli się prosić o uwzględnienie domeny .com ... ale co tam, w końcu to onet z ludzką twarzą... dali chińczykom szansę zaistnienia :twisted:

wp to katalog, bardzo dobry katalog bo moderowany kazdy wpis, chociaz duzy minus maja za te smsy za 10 zl

A wedlug mnie jest to katalog do bani. Ja nwet gdybym chcial dodac forum do wp, to bym tego nie zrobil (a ze nie zalezy mi na tym wogole to juz inna sprawa).

statystyki popularności wyszukiwarek o których piszesz w swoim poście - byłyby rzetelne gdybyś porównywał wejścia TYLKO i wyłącznie z jednego i tego samego słowa kluczowego na tej samej ( np 1 ) pozycji na liscie wyszukiwarek które porównujesz

jeśli tak jest - przepraszam, jeśli nie - podtrzymuje co powiedziałem

ozywilem troche temat, ne ? :)

a teraz moje statystyki:  

1. https://www.google.pl/search  42.23 %

2. Bezpośrednio                          16.23 %

3. https://www.google.com/search  5.06 %

4. https://szukaj.wp.pl/szukaj.html         3.54 %

co daje razem prawie 65 % a onet gdzie jest ? daleko w tyle za 10-tkami stron typu fora i inne strony gdzie jest moj link w stopce lub w podpisie :)

jeśli tak jest - przepraszam, jeśli nie - podtrzymuje co powiedziałem

dokladnie tak jest ;)

ale to byla tylko taka moja prowokacja - nie traktujcie tego serio - wp jest slabe i kazdy o tym wie ale i tak uwazam ze lepsze od onetu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności