Skocz do zawartości

Ban domeny

shtoc

Rekomendowane odpowiedzi

Ban nie zostanie zdjęty ot tak.

Istnieje możliwość ponownego zgłoszenia domeny do indeksu Google poprzez narzędzia dla webmasterów https://www.google.com/webmasters/tools/

Jednak zostanie ono rozpatrzone jedynie jeśli strona nie łamie regulaminu wyszukiwarki.

Pozdrawiam

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Ale z doświadczenia z bananem różnie bywa żeby przywrócili. Możesz spróbować sprzedać domenę komuś znajomemu i jeżeli będzie w whois wpis na nową osobę, oraz będę usunięte złe rzeczy z serwisu spróbować ją odbanować ze powodu ze nowy właściciel kupił zbanowaną domenę o czym nie wiedział.

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Ja gdy dostalem bana dobrze przeanalizowalem strone wraz z regulaminem wyszukiwarek i pozniej napisalem przez link(ktos podal wyzej) ze ten ten i ten blad zostal usuniety prosze o ponowne rozpatrzenie strony;), I ladnie usuneli:D

Napisałeś do kogo napisałeś ?? mogę prosić o kontakt na który się zwróciłeś ??

Dodałem strony do ponownego rozpatrzenia zobaczymy czy się uda ;)

Jeżeli miałeś tam jakieś spamy to raczej nie.

Strona musi być zgodna z wytycznymi przed zgłoszeniem.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności