Skocz do zawartości

Coś co zapobiega senności? [prywata]

witko2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

ja już 2 miesiące temu przestałem jeść niezdrowe jedzenie, szczególnie te bardzo smaczne fast foody, jest ciężko z utrzymaniem się przy postanowieniu, ale można poćwiczyć silną wolę.

Każdej osobie co pracuje siedząc - polecam zmienić złe nawyki żywieniowe, bo może być za późno gdy się obejrzycie ;)

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Witam, ze swojej strony moge. Polecic kawe plus red bull, jechalem tak 3 tygodnie a mialem wuchte zlecen. Tez. Jestem uczniem szkoly sredniej, 3klasy technikum i oprocz szkoly robie tez kursy z 3ds maxa plus pelno kodzenia dziennie spie 3 godziny od 22 do 1 i jest niezle, do tego codziennie silka plus w weekendy jogging. Radze nie opierac sie na uzywkach bo mozesz dostac w kosc. Tyle z mojej strny pozdawiam.

Sory za forme ale z komy pisze.

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Nie rozumiem was, chcąc osiągnąć maksymalny efekt wydajności (co powoduje zmniejszenie czasu pracy) trzeba zmniejszyć ilość godzin pracy. Wydaje się dziwne racja? ale nasz system pracy IT wymaga odpowiedniego skoncentrowania, wysokich umiejętności poznawczych i praktycznego używania logicznego myślenia. Badania pokazują, że pracownik IT używający swojego "mózgu" więcej niż przez 2 godziny traci wszystkie swoje zalety (efektywność, logiczne myślenie) dlatego nie warto pracować non stop więcej niż 2 godziny.

Polecam system pracy 8:00 -> do 17:00 z przerwami co 2 godziny po 15 minut na zmianę kierunku myślowego, może to być czytanie onetu lub oglądanie obrazków albo obracanie się na krześle :) ważne aby oderwać myśl od głównego zadania. Czas podany prze zemnie jest preferowany ogólnie w firmach, jednak jak ktoś jest freelancerem i ma zobowiązania w tym czasie to proponuje prace od 18 do 22 ale nie więcej ponieważ praca ponad 22 powoduje rozregulowanie systemu.

Rozregulowanie systemu (organizmu) powoduje, że po kilku latach gdy będzie możliwość pracy w systemie dziennym organizm będzie wymagał 2/3 lub 10 miesięcznego przestawienia co wiążę się z okropnym dyskomfortem.

Jednak jeśli ktoś potrzebuje dopalacza bo tak.. to proponuje mocną kawę lub dla nietrawiących kawy mocą herbatę *nie zielona, lub dopalacze typu Tiger/RedBull lub moje ulubione prace fizyczne czyt. wysiłek fizyczny typu spacer z psem lub bieg za psem :] albo inne rzeczy wymagające wysiłku fizycznego.

U facetów nie proponuje prac fizycznych z kobietą bo to wzmaga sen ;)

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

Zamiast zwiększać ilość godzin pracy proponuje zoptymalizować te które już wykorzystujecie na pracę. Czasem dobre zarządzanie czasem pracy przynosi kilkukrotnie lepsze efekty, a niedospanie rodzi tylko zniechęcenie i w rezultacie spadek efektywności pracy.

Jak ktoś chce powera niech sprubóbuje coś na guaranie zamiast kawy bo duże ilości kawy w dłuższym oresie czasu prowadzą do różnych problemów i utraty zdrowia, a nie warto stawiać zdrowia ponad pracę.

redbule itp to wogle już zabujstwo szczególnie dla młodych. Raz na jakiś czas nie zaszkodzi ale piicie redbula w dużych ilościach codziennie doprowadzi z czasem do komplikacji i problemów ze zdrowiem.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Jeszcze raz wielkie dzięki :( Dokończyłem czytać książkę i poszperałem trochę w tej kategorii jeżeli chodzi o jakieś video bądź artykuły i doszedłem do wniosku ,iż każdego rana wstanę te 20-30 minut wcześniej, zaplanuję dzień według wcześniej ustalonych kryteriów.

Do tej pory dużo czasu traciłem na brak wiedzy do czego teraz przejść bądź po prostu robienie tego co tak na prawdę było niezbyt potrzebne :)

przeczytalam caly watek, bo to juz pare lat po studiach i chcialam zobaczyc, co dzis sie robi; pomijam, ze witko jest w 3 klasie liceum, wiec ma 17-18 lat, i kawa powinna byc najsilniejszym narkotykiem jaki zna...ale nie po to sie odzywam, zeby moralizowac; wniosek do jakiego doszedl witko jest obiecujacy i widac, ze chlopak ma glowe na karku ;), ja tylko dodam, ze sa techniki, zwiazane z NLP (dzialaja na mnie) tzw. wydluzania snu, autosugestii; przed zasnieciem wyobraz sobie ze wstajesz rzeski, wyspany, nastaw sie mentalnie na to, wyobraz to sobie + wiedza, ktora masz z ksiazki o zarzadzaniu czasem i determinacja i bedziesz w domu;

nie truj sie syfem, bo teraz ok, ale potem wyjdzie z wrzodami, po co, jak mozna inna metoda

Smaki Piwa blog o piwie szczegolnie tym mniej komercyjnym

Rewolucja w tradycyjnej wymianie walut - kantor online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności