Skocz do zawartości

gdzie linkowac podstrony?

pitreq_

Rekomendowane odpowiedzi

Swl to tez dobre:)

Tylko pod warunkiem że strona nie jest świeża - chyba że chodzi tylko o indeksację podstron i zdjęcie linka z SWL - w takim przypadku będzie to chyba optymalne rozwiązanie.

Podstrony radzę linkować w preclach - sprawdzony sposób na stałe linki, dodatkowo te wpisy proponuję dopalać SWL żeby te wpisy zostały zaindeksowane w google

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

• 7 miesięcy temu...

Dużo katalogów umożliwia wstawienie linka w treści po przekroczeniu X znaków. Tam jest dopuszczone linkowanie podstron. Mam taką listę więc jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam na PW. ;)

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Jest wiele katalogów dopuszczających dodatkowe linki po przekroczeniu X znaków - szczególnie postawione na SEOKatalogu. Na tym forum znalazłem darmowe spisy dobrych katalogów. Jak dla mnie fajnie zrobione i dobrze utrzymane są katalogi grupy lagata - chłopaki postawili mnóóóóóstwo katalogów z PR 2-3 z dużym ruchem... A zmieniając temat, czy na tym forum jest ktoś z grupy lagata ?

Sklep internetowy z artykułami dla dzieci: klocki cobi, zabawki edukacyjne, zabawki smily play, licencjonowane zabawki, wózki, łóżeczka...

Jest.

PS: Ja mam listę ponad 100 SEOkatalogów umożliwiających dodanie linka w treści wpisu i codziennie jest ona powiększana o kolejne kilka katalogów, które znajdę.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności