Skocz do zawartości

Konkurs na Skrypt Katalogu

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

Kukis co Twoje posty wnoszą do tematu ?

Dark wybrał inną politykę url i tyle. Inspiracja ? Wytłumacz na czym ma polegać inspiracja/wzorowanie się na innym skrypcie KATALOGU STRON?

Już ostatnio były potyczki Webmini vs EasyDir - nie ma sensu, wszystkie katalogi niezależnie na jakim skrypcie miały mają i będą mieć wspólne cechy czy to Ci się podoba czy nie ;)

Zauważ, że userzy sugerują swoje uwagi dot. ułatwienia korzystania, niźli krytyczne błędy. Jeżeli kiedyś cokolwiek pisałeś, powinieneś wiedzieć, że autor ma inny punkt widzenia niż niektórzy userzy.

Pozdrawiam

Widzę też "lekką" inspirację SEOKatalogiem - niestety optymalizacja pod kątem SEO wymaga nieco poprawy. Porównaj urle w tych skryptach.

Gdzie widzisz tą inspirację?

Co wymaga poprawy w optymalizacji? Wydaje mi się, że na tym polu wykonaliśmy niezłą pracę.

Yeden

To nie jest żaden wielki konkurs, po prostu chciałem dać coś od siebie za jeden link czy artykuł.

Nie mam aspiracji żeby uznawać to za wielki konkurs, zresztą sam użyłem wyrażenia mini :)

Tydzień na wstawienie linka to chyba sporo czasu :-)

Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności