Skocz do zawartości

Nowy precel zapraszam

h1p

Rekomendowane odpowiedzi

a jak zamierzasz go rozwijać? Czy jest już gotowy i zakończyłeś prace? Sam blogowy akcent nawet ciekawie wymyślony, tylko teraz pytanie na ile go podlinkujesz i czy masz możliwości i chęci pracować nad nim, żeby z tego wyszło coś porządnego, bo dziennie powstaje takich kilka z czego 99,9% znika po 3 miesiącach albo wisi niepodlinkowane.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Artykuły artykułami, ale przede wszystkim podlinkowanie, jak nie będzie mocno podlinkowany to nie będzie co moderować

a w taki sposób mocnych linków nie zdobędziesz - https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry590964 Na daną chwilę za swój link możesz dostać od kogoś link o porównywalnej mocy - czyli niewiele (więc Ci się to nie opłaca jeżeli poważnie o nim myślisz)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

macie racje ale od czegoś trzeba zacząć no nie. nikt mi przecież nie da linka pr 3 za pr 0 :)

zresztą jeśli nie wzajemna wymiana linków to co sugerujecie - systemy wymiany ? :(:) to już chyba przeszłość jeśli chodzi o wzmacnianie serwisów.

macie racje ale od czegoś trzeba zacząć no nie. nikt mi przecież nie da linka pr 3 za pr 0 :)

zresztą jeśli nie wzajemna wymiana linków to co sugerujecie - systemy wymiany ? :(:) to już chyba przeszłość jeśli chodzi o wzmacnianie serwisów.

ale po 1 wymiana na zasadzie "ja Tobie ty mi" to strata czasu chyba że ma to być link reklamowy ....

po 2 page rank a pozycja w "G" to dwie różne bajki które w większości przypadków się niepokrywaną

a po 3 w życiu często "mniej znaczy więcej" https://www.forcetech.pl/2009/09/mniej-znac...warto-zdobywac/ B)

czyli według Ciebie nie ma innej możliwości jak kupowanie linków tak ?

myśle że linki nie powiązane temtycznie mają także siłę choć mniejszą oczywyiście. wymiana wzajemna też jest korzystna przynajmniej na początku - przyspiesza indeksację nowych zasobów. wiem z doświadczenia.

Oczywiście że są inne możliwości , możesz np napisać unikalny artykuł w moim blogu i podlinkować swojego bez konieczności umieszczania linka zwrotnego ;)

link w moim podpisie ;) tylko nie umieszczaj słów precel itp.

Są oczywiście inne sposoby na zdobywanie wartościowych linków ale inwestować też warto ;)

myśle że linki nie powiązane temtycznie mają także siłę choć mniejszą oczywyiście

o wiele mniejszą ...

wymiana wzajemna też jest korzystna przynajmniej na początku - przyspiesza indeksację nowych zasobów

i nic poza tym - wiec po co tracić czas skoro można ten czas przeznaczyć na zdobywanie wartościowych linków ...

innym faktem jest to że zbyt dużo takich wymian wpływa negatywnie a nie pozytywnie na stronę nie wspomnę już o tym że niepotrzebnie generujesz sobie linki wychodzące ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności