Skocz do zawartości

[WYKONAM] Pozycjonowanie, katalogowanie

neox

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Państwo,

wykonam dla Państwa profesjonalne pozycjonowanie Waszych stron firmowych i prywatnych. Jako jeden z niewielu w tej branży działam w takich wyszukiwarkach jak: GOOGLE (dowolne wersje językowe), BING (wcześniej znany jako MSN), NETSPRINT i YAHOO. Każdy klient ma dostęp do panelu monitorowania pozycji - demo pod adresem: www.monitoring-pozycji.com; login: TESTY, hasło: TESTY. Wystawiam Faktury Vat, a dla klientów zagranicznych mam możliwość wystawiania Faktur z zerową stawką Vat. Klient sam opłaca należne podatki u siebie. Więcej informacji na stronie www.ditum.org

Dodatkowo oferuję usługe katalogowania w katalogach stron i artykułów. W bazie mam ponad 9 000 sprawnych i działających katalogów (codziennie przybywają nowe!) i obsługę 50 rodzajów skryptów. Ich dostępność i parametry są CODZIENNIE weryfikowane. Nowe katalogi są również codziennie dodawane i sprawdzane. Każdy katalog jest sprawdzany pod kątem dostępności, ilości zaindeksowanych stron (Site), wskażnika popularności (PR), języka (32 języki), czy jest katalogiem tematycznym (możliwośc wyboru tematyki), czy katalog jest "zbanowany" przez wyszukiwarki, moderacji, wymagań dotyczących linków zwrotnych i czy przyjmuje płatne wpisy. Więcej informacji na stronie www.grosze.eu

DITUM.ORG-USŁUGI INFORMATYCZNE

Bartłomiej Łopieński

ul. Fasolowa 19a/36

02-482 Warszawa

600-900-171

NIP 526-125-30-33

c3f66d6aaddb6c924c28c34ab457a650.png

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności